Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabuna peçete dekupajı yöntemiyle yapılmış mis kokulu hediyelik sabunlar özellikle söz ve nişan hediyesi olarak tercih edilebilir :116:
Banyonuz için mis kokulu bir dekorasyon fikri olabilir :116:
Sabuna peçete dekupajı yöntemiyle yapılmış mis kokulu hediyelik sabunlar özellikle söz ve nişan hediyesi olarak tercih edilebilir :116:
bayıldım ellerinize sağlııkkk..hayırlı kazançlarınız olsun inşallah. bu peçeteleri neresinden alabilirim ankaranın? ankarayı tam olarak bilmiyorum hiç gözümede çarpmadı .şimdiden çok teşekkür ederim.
bayıldım ellerinize sağlııkkk..hayırlı kazançlarınız olsun inşallah. bu peçeteleri neresinden alabilirim ankaranın? ankarayı tam olarak bilmiyorum hiç gözümede çarpmadı .şimdiden çok teşekkür ederim.