Misafir bile üç gün de İLLALLAH dedi.

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Ay bu kadın çıldırtıyor beni ya insan her dakika konuşmak zorunda mı
hafta sonu nişan var dı. Nişanı olan kişi uzaktan geldi erkek evi bizde toplandı neyse nişanlı bugun yola çıkacak başladı ayrılık yüze çökmüş bilmem ne bir sürü gereksiz konu genç zaten sevmiyor belli yani kısa kesiyor konuşmaları en son dayanamadı Allah sana sabır versin dedi.
Sadece bu değil kadın beni millete kötü göstermek için elinden geleni yapıyor.
Ben nezle oldum. Grip karışık.
Biri zencefille bal yap dedi.
Kaynanam yer misin yok sağol dedim
Bak yemez ki diyor
Ne duyuruyorsun ki şimdi dedim yok yani diyor
Ya muhatap olmak istemiyorum bu kadın beni sinir ediyor.
Şu küfürler eden insanlara kızıyordum ama şimdi o kadar iyi anlıyorum ki bazen içimden öyle bir saydırmqk geliyor ki ama yapamıyorum işte

Bal yemediğin neden bu kadar sorun oldu ki?
Anlamadım...:KK14:

Ben bu anlattıklarınızda büyük bi sorun göremedim .
Belki gereksiz laflar söylüyordur ya da başka şeyler vardır yazmamışsınızdır bilemem .

Bal yemediğin neden bu kadar sorun oldu ki?
Anlamadım...:KK14:
Bilmem millete kötü tanıtmak için olabilir
Benim yaptığımı yemiyor diye duyurmak için olabilir
Laf olsun konuşayım gelin altta kalsın diye olabilir
Olurda olur yani bu kadının birden çok sebwbide olabilir

Ben bu anlattıklarınızda büyük bi sorun göremedim .
Belki gereksiz laflar söylüyordur ya da başka şeyler vardır yazmamışsınızdır bilemem .
Haklısınız eksik daha öncekilerden var ama bu çabası niye bilemedim

Kadına çok konuşuyorsun diye dolaylı dolaylı kafasına vuruyorum kadın kahkaha atıyor o kadar geniş

Bence pek de oralı olma. Konuşur konuşur susar.. İyi olayım diyorsan, bir gözüm kör, bir kulağında sağır olacak. Her şeyi görmeyeceksin, duymayacaksın.. Kendine de bir bardak kahve yap. Sakinleş.. Pozitif düşün..

Hiçbir şey anlamadım

Al dedi, git dedi.. Onun gibi olmuş
Kadın gereksiz konuşuyor misafir bile iki gün de ne olduğunu anlamış sabır diliyor bana.
Çekemedi söylenenleri beni alt etmek için lafımı dinlemiyor, yaptığımı yemiyor demek için millete yemicem diye verdiğim cevabı duyuruyor

Bence pek de oralı olma. Konuşur konuşur susar.. İyi olayım diyorsan, bir gözüm kör, bir kulağında sağır olacak. Her şeyi görmeyeceksin, duymayacaksın.. Kendine de bir bardak kahve yap. Sakinleş.. Pozitif düşün..
Bu kadına dicek laf bulamıyorum ben
Susuyorum konuşayım diye kırk takla atıyor konuşuncada zoruna gidiyor bu kez ben sinir oluyorum

Bu kadına dicek laf bulamıyorum ben
Susuyorum konuşayım diye kırk takla atıyor konuşuncada zoruna gidiyor bu kez ben sinir oluyorum
Bence resmi ol. Kaynanadan dost olmaz.. Gerektiği yerde de tavrını koy. Ama küçük şeyleri görmezden gel, pek muhattap olma..

Bence resmi ol. Kaynanadan dost olmaz.. Gerektiği yerde de tavrını koy. Ama küçük şeyleri görmezden gel, pek muhattap olma..
O benim hiçbir şeyim sırf eşim için katlanıyorum yemin ederim. Eşimin bir yanlışında bırakıp giderim o kadar ki nefret ediyorum.
Hiç kendimi ait hissedemedim bu aileye böyle giderse de bu kadın ölmeden biter

O benim hiçbir şeyim sırf eşim için katlanıyorum yemin ederim. Eşimin bir yanlışında bırakıp giderim o kadar ki nefret ediyorum.
Hiç kendimi ait hissedemedim bu aileye böyle giderse de bu kadın ölmeden biter
Madem öyle, pek de takma.. Salla gitsin..

Bilmem millete kötü tanıtmak için olabilir
Benim yaptığımı yemiyor diye duyurmak için olabilir
Laf olsun konuşayım gelin altta kalsın diye olabilir
Olurda olur yani bu kadının birden çok sebwbide olabilir
Benim yanımda bu konuşma geçse ben hiçbirini düşünmem ama

Sîz de geçiştirin bakarız deyin daha kötü olursam deyin neden her şeye bu kadar net keskin cevap veresiniz ki

Nişanlılara dediğinde de bir şey yok çoğu yaşlı der

Benim yanımda bu konuşma geçse ben hiçbirini düşünmem ama

Sîz de geçiştirin bakarız deyin daha kötü olursam deyin neden her şeye bu kadar net keskin cevap veresiniz ki

Nişanlılara dediğinde de bir şey yok çoğu yaşlı der
Yaşlı dediğiniz annesinden 10 yaş küçük nişanlı olan gencin 45 yaşında. Gereksiz di konuşması bir değil iki değil kaç kere söyledi

Ben adama geçerli izahı söyledim zencefil sevmiyorum acı geliyor tadı dedim

Çok gerekse sarımsak lı yoğurt yerim sarımsak antibiyotik dedim. Bu kez kadın ağzın kokar diyor naneli şeker var şu bu derken çıldırttı beni kadın kendini o kadar üstün görüyor ki dünya da vazgeçilmez sanki

Back
X