Ben de izlemeyi düşünüyorum merak ettim konu ilgi çekiciEki Görüntüle 2938205
MİSAFİR DİZİSİ KONUSU
Medyapım'ın yapımını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu ve senaryosunu Özge Aras’ın uyarladığı Misafir dizisinde travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikayesini ekrana getirecek.
Eki Görüntüle 2938203
Eki Görüntüle 2938207
Hazal kaya varsa tabiiki izleriimm
Varmı benim gibi izleyecek olannnn
FRAGMAN
Oo geldii şimdi biridaha benim gibi izleyecekBen de izlemeyi düşünüyorum merak ettim konu ilgi çekici
Vala bi kaç dizi var aklımda yeni sezonda çıkacak olan biri de misafirOo geldii şimdi biridaha benim gibi izleyecek
Başka ne var mesela canımVala bi kaç dizi var aklımda yeni sezonda çıkacak olan biri de misafir
Hahahah yesunn seniii benceeeçarşamba sadakatsiz
perşembe camdaki kız
başka dizi dersem kocam beni yer vallahi
Üç kuruş ve aziz show tv de başlıyacak bunlar da.Başka ne var mesela canım
Ooo üçkuruşş konusu var canım onuda bekliyorumm başlayacağı zaman daha yakınd aama mutlaka pazartesi başlıcak sadeceÜç kuruş ve aziz show tv de başlıyacak bunlar da.
Çukurun yerine başlıcak.. bence onun gibi sürükleyici olacak gibiOoo üçkuruşş konusu var canım onuda bekliyorumm başlayacağı zaman daha yakınd aama mutlaka pazartesi başlıcak sadece
Aynen öyleeÇukurun yerine başlıcak.. bence onun gibi sürükleyici olacak gibi
Hahahah yesunn seniii benceee
Bide camdaki kız la beraber yarışacaklar sanırım bu diziyle ayni güne koymuşlar
Ona da bi katlanıversinnnnyesin onada hiç yok demem, ama filmlerimin oldugu gün kapalıyız
Onu düşünemedim tabiiBen azucuk izledim.gideri var gibibuğracımın hatrı var camdaki kızla geçişli oluyi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?