• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir

Druk Elephant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2023
726
1.449
33
35
Selam hatunlar iyi bayramlar 💞 Bayram dolayısıyla şehir dışından yatılı misafirim geldi. Misafir hanfendi çekirdek çitliyor yerlere dökülüyor arada eğilip almıyor, sürahiye damacandan su doldurdu bayag bi taştı su damacann altındaki havlu göl oldu aaa altında havlu varmış dedi oturdu, kalktım havlu değiştirip sildim. Sonra oturduğu yerden kalkmıyor benden su faln istiyor böyle böyle bi kaç bişy daha var acayip kuruldum ben ya. Normal mi bunlar yoksa ben insan sevmediğimden dolayı herşey bana battı mı?

Selam hatunlar iyi bayramlar 💞 Bayram dolayısıyla şehir dışından yatılı misafirim geldi. Misafir hanfendi çekirdek çitliyor yerlere dökülüyor arada eğilip almıyor, sürahiye damacandan su doldurdu bayag bi taştı su damacann altındaki havlu göl oldu aaa altında havlu varmış dedi oturdu, kalktım havlu değiştirip sildim. Sonra oturduğu yerden kalkmıyor benden su faln istiyor böyle böyle bi kaç bişy daha var acayip kuruldum ben ya. Normal mi bunlar yoksa ben insan sevmediğimden dolayı herşey bana battı mı?
Gelenin kım olduguna gore degısır kurulmalar

Misafirde misafirliğini bilse keşke...
İnsanı evine kabul ettiğine pişman ediyorlar...
Evde de böyle misin? Diye sorabilirsin bence hak etmiş.
Kardeşimin eşi. 2 günlüğüne geldiler tatsızlık olmasn tadımız kaçmasın diye sustum ama şiştim yani.

Hayır anormal, misafir adı üstünde siz 5 yıldızlı otel misiniz orada çalışan kişi misiniz arkasını toplayasınız. Misafiriniz özür dilese ya döküldü ben toplayım veya sana yardım edeyim dese anlarım o normal insanlık hali dökülür ama gamsızlık farklı bir boyut

Kendi evimde olunca bişy demek istemedim ne bilim. Haketti aslında fazlasıyla. Kardeşimn hatrına sustum yani.
Hatırda bi yere kadar size de yazık ama...
Tartışın demiyorum böyle tatlı tatlı şakalaşarak yada aaa siz böyle mi yapıyorsunuz kendi evinizde ben hoşlanmam rahatsız olurum gibi diyerek...
Umarım anlatabilmişimdir. :KK66:

Evin içinde çekirdek kabuğunu yere atmasına izin verecek kadar misafirperver olmaya gerek var mı?

Cennet mahallesi pembe mi geldi eve

pembe-%C3%A7ekirdek.gif

Back
X