misafir

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
yarın misafirim gelecek ne yapacağımı bilmiyorrum iki oğlum var canavarlar sanki bana destek olun

ne yapmamazı istersin burdan ben börekleri açayıp,arkadaşlarda yemekleri hazırlasın,bikaıda masa kursun,bikaçımız çocuklarlamı ilgilensin:9::9::9::9::9:
allahım yaa gerçekten ilginçmiş:53::52:

gönder canavarları bana,sen de rahat rahat hazırlan!:52:

benimde 1 tane çok yaramaz oğlum var.misafir geldiğinde hiç ilgilenemiyorum.garibim alıştı artık.işim olduğunda çoğu zaman kendi kendine oyun oynuyo.yemek bile istemiyo kuzum benim.

seyu senin konuların dertlerinde hep ilginç oluyor dikkat ettimde ee napcan daha önce hiçç misafirin gelmedimi bu cocuklar olduktan sonra ilk defamı geliyorlar? burdan sana nasıl yardım etmemizi istersin ?

seyu........

en sonunda açtığın konularla, mune ya da yağmurluk a huniyi ters taktıracaksın ya, bakalım hayırlısı :31:

Allah başka dert vermesin..
Bebişim olsunda yaramaz olsun... bu mu derdiniz gerçekten..
Sizede akıl fikir versin!

seyu........

en sonunda açtığın konularla, mune ya da yağmurluk a huniyi ters taktıracaksın ya, bakalım hayırlısı :31:

bu konu bşlığını kaldırmak için ne yapmalıyım zaten benim başka başlığım var anladım artık bu olayı bu başlığı kaldırmak istiyorum

Bu kadar sert çıkmanıza gerek yok ki.Danışmak amacıyla yazmış bence, hatta bana sempatik geldi açıkçası :)

Back
X