Misafire cayin yaninda degisik tarifler

umitcicegim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
67
0
16
Diğer
Slm Kizlar,
dogru yere mi acdim bilmiyorum ama ben misafirlere cayin yaninda ikram edebilecegim degisik tarifler istiyorum :)
Salatalar (patates ve makarna salatasi haric) kekler vs.. yani hem kolay hem evde bulunan malzemelerden denenmis güzel tariflerinizi önerileriniz bekliyorum :))

arpaçık kuskus ince bulgur yada bugdaydan oluşan salata cesıtlerını deneyebılırsın ben cok sık yaparım ve begenılır dene canım bence

cnm o tariflerede bakdim.. genelde ayni malsefe sadece ana madde degisik dimi? öyle algiladim.. yani misal bulgur, bugday, kuskus.. ek olarak yesil sogan, biber, misir vs.. ortaya salata cikiyor :) daha ne yakisiyor bu salatalarin icine?

turşu ve yeşil zeytinde yakışır evet ana madde değişik bugday salatasının ıcınede nar çok yakışıyor ekşi tat veriyor hem de renk :ssz: ince bulguru yogurtla bekletıyorsun o şişiyor uzerıne gökkusagı yapabılırsın renkli sebzelerle hos goruntu oluyor öylede :54:

benim kurtarıcım patates köftesi çokta severim hem doyurucu hem lezzetli, genelde kurabiyem de eksik olmaz dolabımda bu aralar gül kurabiye ve mahlepli tuzluya taktım.

"çok pratik krem şantili kurabiye" başlığı altında kurabiyelerdeki tarife bak canım çok kolay hakikatten hemde un kurabiyesi gibi oluyor, börek olarak galeta unlu börek yapabilirsin önceden yap buzluğa at misafir gelmeden çıkar galeta unla fırına at pişsin mükemmel oluyor

Back
X