benim aniden misafirim gelse hemen bir kek atarım fırına , çiğ börek ,kısır,çemen yaparım ,kısırın yerine patetsli sıkım(çiğ köfte gibi ,biraz farklısı)yapadabilirim bende çeşit çok peki sizzzz.............şimdiden teşekkürler:1yes2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VALLA BEN ANİ GELEN MİSAFİRE DERİM Kİ....
ANİDEN GELDİNDE NE GETİRDİN. :Roflol:
YÜZ VERDİK MAAŞALLAH SEN ASTARINDA PEŞİNDESİN. :Roflol: :Roflol:
ŞAKA BİR YANADA BENDE POĞACA, MAKARNA SALATASI, BÖREK ya da PATATES SALATASI FALAN YAPARIMMM.
AMA EVİME ANİDEN GELEN BİRİ, BENİM KUSURLARIMI GÖRMEYECEK KADAR SAMİMİ BİRİDİR. O NEDENLE BİRLİKTE BİLE SEVDİĞİMİZ BİŞEYLERİ HAZIRLAYABİLİRİZ.
çok hoşsun ya hhahaaaaaaaaaahahhaaa bayıldım sana....
ama ne güzel misafiri seven insanlarız...öpüyorum canım sağol:1yes2:
valla habersiz misafiri 5 dakika yanlız bırakır dibimdeki pastaneden bişeyler alırım zaten haberlide gelseler genelde almayı tercih ediyorum. (tabii yemekli misafir değillerse)
1 çocuk bak,1 bebek emzir,evi işi yap,git sabah 8 akşam 6 çalış, adamın dağınıklığıyla ayrı kendisiyle ayrı uğraş bide misafire bişiy hazırla yok be ben rahatıma düşkünüm arkadaş gider alırım.
BENDE SENİ ÇOK ÖPÜYORUM YALAN MI AMA..... :Roflol:
Banada ani gelen misafir cok yakin oldugum kisidir genelde.Oyle olmasa bile o anda evde ne varsa artik ona gore birsey uydururum hiç olmadi cig borek yada borek acarim kisir,elma kizartmasi ile dondurma (tatli olarak en basitinden ) ve kakalo kurabiye yaparim yarim saatte ancak bunlari cikartirim :)))) 1 saat verirseniz baklava bile acarim :))))))
milföylü çubuklar,elmalı pasta, patates veya rus salatası, hazır kek tabanı ile yaş pasta yaparım. ama bizim evde genelde pasta bulunur. eşim 23:00'da pasta keyfi yapar
Ben hemen meşhur Alman pastamı yaparım.. Yapmasam da isterler zaten.. Peynirli poğaça ve salata.. eee yeter de artar bile!..
ay kızlar nekadar beceriklisiniz ya benim habersiz misafirim bile gelmiyor...........