Mutfak Püf Noktaları Misafire yapmay en sevdiiniz tarif hangisi

cancan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2006
119
0
96
48
İstanbul
:nazar: misafiri hepimiz çok severiz.... peki aniden misafir geldiğinde hazırlayacağınız şeyler neler olurdu merak ettim yazarmısınız....
benim aniden misafirim gelse hemen bir kek atarım fırına , çiğ börek ,kısır,çemen yaparım ,kısırın yerine patetsli sıkım(çiğ köfte gibi ,biraz farklısı)yapadabilirim bende çeşit çok peki sizzzz.............şimdiden teşekkürler:1yes2:

VALLA BEN ANİ GELEN MİSAFİRE DERİM Kİ....
ANİDEN GELDİNDE NE GETİRDİN. :Roflol:
YÜZ VERDİK MAAŞALLAH SEN ASTARINDA PEŞİNDESİN. :Roflol: :Roflol:

ŞAKA BİR YANADA BENDE POĞACA, MAKARNA SALATASI, BÖREK ya da PATATES SALATASI FALAN YAPARIMMM.
AMA EVİME ANİDEN GELEN BİRİ, BENİM KUSURLARIMI GÖRMEYECEK KADAR SAMİMİ BİRİDİR. O NEDENLE BİRLİKTE BİLE SEVDİĞİMİZ BİŞEYLERİ HAZIRLAYABİLİRİZ.

Banada ani gelen misafir cok yakin oldugum kisidir genelde.Oyle olmasa bile o anda evde ne varsa artik ona gore birsey uydururum hiç olmadi cig borek yada borek acarim kisir,elma kizartmasi ile dondurma (tatli olarak en basitinden ) ve kakalo kurabiye yaparim yarim saatte ancak bunlari cikartirim :)))) 1 saat verirseniz baklava bile acarim :))))))

milföylü çubuklar,elmalı pasta, patates veya rus salatası, hazır kek tabanı ile yaş pasta yaparım. ama bizim evde genelde pasta bulunur. eşim 23:00'da pasta keyfi yapar

Ben hemen meşhur Alman pastamı yaparım.. Yapmasam da isterler zaten.. Peynirli poğaça ve salata.. eee yeter de artar bile!..

ay kızlar nekadar beceriklisiniz ya benim habersiz misafirim bile gelmiyor...........

ben evde tiramisu için hazır pastaban, vanilyalı puding ve labne peyniri bulunduruyorum aniden gelen misafir için iyi oluyor yanına da bir börek sarıyorum ya da gözleme gibi yapıyorum malesef çalışan kadın olunca işin kolayına geçmek gerekiyor ama önceden haberli gelecek bir misafirse ve müsaitsem tabi ikramlarım çok farklı ve zahmetli şeyler oluyor

Masallahh kizlar ya,ben bu saydiklarinizi yapana kadar gelen misafirin kalkma vakti gelmis olur:Roflol: onun icin yaptigim pogaca veya acma türü seyleri buzluga atmayi tercih ediyorum.Gelen olursa cikarip firina atip sicak servis yapiyorum...
Misafirin kabulu haberli gelendir:Roflol:,o zaman bir gün önceden döktürürüm... Ani gelen kisiler ise misafirlerim degil samimi arkadaslarimdir...

VALLA BEN ANİ GELEN MİSAFİRE DERİM Kİ....
ANİDEN GELDİNDE NE GETİRDİN. :Roflol:
YÜZ VERDİK MAAŞALLAH SEN ASTARINDA PEŞİNDESİN. :Roflol: :Roflol:

ŞAKA BİR YANADA BENDE POĞACA, MAKARNA SALATASI, BÖREK ya da PATATES SALATASI FALAN YAPARIMMM.
AMA EVİME ANİDEN GELEN BİRİ, BENİM KUSURLARIMI GÖRMEYECEK KADAR SAMİMİ BİRİDİR. O NEDENLE BİRLİKTE BİLE SEVDİĞİMİZ BİŞEYLERİ HAZIRLAYABİLİRİZ.

çok hoşsun ya hhahaaaaaaaaaahahhaaa bayıldım sana....
ama ne güzel misafiri seven insanlarız...öpüyorum canım sağol:1yes2:

En basitinden ve en hızlısından
Tuzlu olarak;kısır ve salata yaparım
tatlı olarak da ;tost ekmeğinin üzerine çok ince margarin,üzerine toz şekerli tahin sürüp fırına veririm.5 dk da çıtır çıtır oluyor vallahi.
Böylece misafirler de aç kalmamış olur...:)

valla habersiz misafiri 5 dakika yanlız bırakır dibimdeki pastaneden bişeyler alırım zaten haberlide gelseler genelde almayı tercih ediyorum. (tabii yemekli misafir değillerse)
1 çocuk bak,1 bebek emzir,evi işi yap,git sabah 8 akşam 6 çalış, adamın dağınıklığıyla ayrı kendisiyle ayrı uğraş bide misafire bişiy hazırla yok be ben rahatıma düşkünüm arkadaş gider alırım.

valla habersiz misafiri 5 dakika yanlız bırakır dibimdeki pastaneden bişeyler alırım zaten haberlide gelseler genelde almayı tercih ediyorum. (tabii yemekli misafir değillerse)
1 çocuk bak,1 bebek emzir,evi işi yap,git sabah 8 akşam 6 çalış, adamın dağınıklığıyla ayrı kendisiyle ayrı uğraş bide misafire bişiy hazırla yok be ben rahatıma düşkünüm arkadaş gider alırım.

buda güzel.....öpüyorum canım kolay gelsin........

Aslında habersiz gelenler genelde benim demirbaş diyebileceğim yüzsüz arkadaşlarımdır.. Aç kalmayı hak ediyorlar ama insanlık bende kalsın diyorum!..

Banada ani gelen misafir cok yakin oldugum kisidir genelde.Oyle olmasa bile o anda evde ne varsa artik ona gore birsey uydururum hiç olmadi cig borek yada borek acarim kisir,elma kizartmasi ile dondurma (tatli olarak en basitinden ) ve kakalo kurabiye yaparim yarim saatte ancak bunlari cikartirim :)))) 1 saat verirseniz baklava bile acarim :))))))

ALSABE KIS DAHA NE OLSUN HELAL VALLA:1shok: ......SEVDİM SENİ...
AMA ELMA KIZARTMA KONUSUNA TAKILDIM O NASIL OLUYO YAZARMISIN...
ÖPÜYORUN CANIM....

milföylü çubuklar,elmalı pasta, patates veya rus salatası, hazır kek tabanı ile yaş pasta yaparım. ama bizim evde genelde pasta bulunur. eşim 23:00'da pasta keyfi yapar

CANIM BENİM SENİN EŞİNDE AYNI BENİM EŞİM GİBİ.. KENDİ KİLO ALIYOR BENİDE SÜRÜKLÜYOOO ...
MİLFÖY ÇUBUKLARINI NASIL YAPIYOSUN .İNCE İNCE KESİP FIRINA YADA KIZARTMAYAMI....
KENDİNE İYİ BAK.....

ani misafir gelirse:mymeka:

kek
börek
patates salatası
difrizde zaten hazır birşeylerim hep vardır :icecream:
kolay yani:Roflol:

ay kızlar nekadar beceriklisiniz ya benim habersiz misafirim bile gelmiyor...........

CANIM BENİM BEN SANA GELİRİM ...ÇÜNKÜ PAMUK GİBİSİN GERÇEKTEN BUNU SAMİMİ OLARAK YAZIYORUM..ÇOK TATLISIN KIS MİSAFİR SENİ YER TATLI NİYETİNE DEMİ AMA...:1hug: :çiçek:

Back
X