misafirlere hazirladigim menu nasil

canım bence patatesli milföy böreği, hem onca çeşit yapıosun hem de bebeğin var zor bi börek yapma:) cuma günü sabahtan 10 dk.da halledersin. hem milföy hamuruna azıcık şekerli süt sürersen daha da puf puf oluo tavsiye ederim:)))

canim bende hic pisirmeden bekletmedim yapinca hemen pisirdim o yuzden bende bilmiyorum aksam yapip sabah pisirsem nasil olucani

canım bence patatesli milföy böreği, hem onca çeşit yapıosun hem de bebeğin var zor bi börek yapma:) cuma günü sabahtan 10 dk.da halledersin. hem milföy hamuruna azıcık şekerli süt sürersen daha da puf puf oluo tavsiye ederim
canim daha once patatesli milfoy boregi hic yapmadim nasil oluyor tarif edermisin birde sutu nereye surucem icinemi ustunemi...aslinda aksamdan kendim el acmasi hamurla yapicaktim ama abahi beklerse pismeden nasil olur onu bilmiyorum ..pisirirsemde bayatlar diye korkuyorum..evet kizim 2.5 aylik buyukde 4 yasinda..ustelik buyuk kizimida sabah krese goturucem oglen alip tekrar ogleden sonra goturucem ..biraz zor olucak ama napalim artik

canım normal patatesli börek içi gibi bir iç hazırlıosun baharatlı falan olsun, bi kenarda kalsın o:)
bi çay bardağı sütün içine yarım çay kaşığı şeker koyup onu karıştırıosun. sonra milföyler kare kare ya onların üzerine bi fırçayla sütten sürüp çaprazlamasına ikiye bölüosun sonra patatesli içten azıcık koyup katlıosun hamuru bu kadar işte:) üzerine de yumurta sarısı sürüp önceden ısıttığın fırında üstü kızarana kadar pişir. emin ol ki anlatması bile daha uzun yapması o kadar kolay yani:))

Back
X