- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
Canım kayinvalidem kısır yapicak annemden 2 saatlik yoldan gelicek oda dolma sarıp getiricem dedi evet çok haklısın en çok salata türü yeniyor.Bence soğanı kavuracağın için böreğe bişey olmaz ama için rahat etmezse buzluğa koy akşam misafirler gelmeden 1 saat önce pişirirsin garanti olur kurabiye için de zaten menude var bi kurabiye ve o tarz şeylerden çok salata tarzı şeyler daha çok gidiyo günlerde onun yerine mercimek köftesi veya zeytinyağlı bişeyler tercih ederdim ben olsam
Çok teşekkür ederim buyrun gelin valla ne guzel olur kadınlar kulübü olarak toplansak.Borek bir gece dolapta dinlenirse daha lezzetli olur zaten, yagini sosunu iyice icine ceker. Ben mutemadiyen oyle yaparim aksamdan hazirlar strece sarar atarim dolabin alt rafina sabah ta cikarip pisiririm oh mis gibi.
Bir suru sey yapiyorsunuz ellerinize saglik biz de mi gelsek ne
Ooooo tamam işte, herşey çok güzel. Dolata birşey olmaz. Ben bazen soğanı fazla kavurmuşsam dolapta saklarım. Sıkıntı olmuyor.Canım kayinvalidem kısır yapicak annemden 2 saatlik yoldan gelicek oda dolma sarıp getiricem dedi evet çok haklısın en çok salata türü yeniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?