Misafirlere rezil olma korkusu

melikelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
317
72
98
Merhaba kızlar 3-4 gün sonra günüm var. Tepside kumpir,corekotlu tuzlu kurabiye,surprizli truff, çikolata soslu damla sakizli yalancı tavuk göğsü yapicam. Bide internetten komşu firin kurabiyesi tarifi buldum. Daha öncede yemistim ona yapabilirmiyim bilmiyorum. Yapan deneyen varsa yazabilirmi? Birde patatesli soğanlı midye börek yapicam tat versin diye soğan koyucam icine haslayip ve kavurup (cigden yapmicam) bu midye böreği akşamdan yapip buzdolabina koysam öğlen pisirsem içinde soğan olduğu için birşey olurmu bozulurmu ilk defa evime gelicek olanlar var rezil olmak istemiyorum o sabah annem gelicek otogara gidip onu alicam o yüzden sabaha bırakmak istemedim ama olmaz derseniz onuda sabah yaparım artık yorum yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

Hepsini geceden yap hazirla cnm yoksa stresten yatamazsin soguk olanlari isitabilirsin

Yok illada sabah yapicam diyorsan kavrulmus sogana bisey olmaz

Bence hiçbir şey olmaz. Pişmiş sonuçta. Bu kadar gerilmeyin ama misafirden tat alamazsınız.

Bence soğanı kavuracağın için böreğe bişey olmaz ama için rahat etmezse buzluğa koy akşam misafirler gelmeden 1 saat önce pişirirsin garanti olur kurabiye için de zaten menude var bi kurabiye ve o tarz şeylerden çok salata tarzı şeyler daha çok gidiyo günlerde onun yerine mercimek köftesi veya zeytinyağlı bişeyler tercih ederdim ben olsam

Borek bir gece dolapta dinlenirse daha lezzetli olur zaten, yagini sosunu iyice icine ceker. Ben mutemadiyen oyle yaparim aksamdan hazirlar strece sarar atarim dolabin alt rafina sabah ta cikarip pisiririm oh mis gibi.

Bir suru sey yapiyorsunuz ellerinize saglik biz de mi gelsek ne

Bisey olmaz rahat ol bu kadar stres yaparsan gelen kişilerde ne yediğini değil sana bakar ne olmuş buna diye rahat ol samimi ol bir sürüde yapmışsın zaten maşallah misafir candir ya bayılıyorum misafire

Canım kayinvalidem kısır yapicak annemden 2 saatlik yoldan gelicek oda dolma sarıp getiricem dedi evet çok haklısın en çok salata türü yeniyor.

Çok teşekkür ederim buyrun gelin valla ne guzel olur kadınlar kulübü olarak toplansak.

Bir yerde okumuştum usta aşçılar böreği fırına koymadan önce bir gece buzdolabımda bekletirmiş. Ben de çoğu zaman öyle yaparım .özellikle hazır yufkadan soslu börekleri

Ya kızlar bayılıyorum size bişey itiraf edicem size profilimde yeni üye yazıyor ya bu siteye bakmadan bi ürün bile almazdim bi hastalığım olsa hemen burdaki yorumlara bakardım ve buraya üye olmak ücretli zanneder korkardım üye olmaya.

ben aç kalırdım heralde hep hamur işi kısır falan da yapsan ya bol yeşillikli yanına da turşu

ayy canım çekti

Canım kayinvalidem kısır yapicak annemden 2 saatlik yoldan gelicek oda dolma sarıp getiricem dedi evet çok haklısın en çok salata türü yeniyor.
Ooooo tamam işte, herşey çok güzel. Dolata birşey olmaz. Ben bazen soğanı fazla kavurmuşsam dolapta saklarım. Sıkıntı olmuyor.

haşlanmış patates ikinci güne kalırsa koku oluyor ben o koku konusunda çok hassasım o yüzden patatesi haşlayıp hemen tüketirim genelde..onun dışında menünüz güzel size kolay gelsin misafirlere afiyet olsun :)

börek pişmeden birgün dolapta beklerse daha lezzetli oluyor.
ellerinize sağlık ama çok şey hazırlıyorsunuz, karışık olmuş.
bir tatlı bir tuzlu bir de salata tarzı yeter. kısırsız gün olur mu yaw :)

yemekteyıze katılmıyorsun mılyonlara rezıl olmazsın merak etme aksamdan hazırla ıcın rahat uyursun evınıde hazır et aksamdan sabaha bı ısın kalmasın bırtek yaptıklarını pişirirsin.tavuk gogsude bı gece dolapda durumu guzel oluyo sogudukdan sonra strec fılm cek at dolaba sabah kalıp gıbı our

Ayy ben atlattım canim benim evim küçük bide çocuklarda var zor gecti. Kimsede yardım etmedi. Hizmet etmekten misafirlerin yanında bile oturmadim.Ben hiç yapmadım hashasli çörek listen neler yazabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…