• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlerimi kırmadan bu çileden nasıl kurtulabilirim

morincim

Mor...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
6.142
771
173
Merhaba arkadaşlar
Bu dert beni deli edecek:KK43:
Artık aklıma sizlerden fikir almak geldi gerçekten bu konuya evime gelenleri incitmeden çözüm bulmak istiyorum
Sorun şu ki evime geldiğinde ayakkabısını kapının önünde çıkartıp hatta bazen bildiğin koridorda ileri geri yapıp o pis çorapları ile evime giren ve beyaz halılarımın simsiyah leş olmasına sebep olan ayrıca beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler :KK43:
Ya sokaklarda dünyanın pisliği var sonuçta ve ben bu pisligi evime taşıyan misafirlerden artık çok yoruldum
Kırmadan bu konuya nasıl çözüm getirebilirim lütfen fikir verin

Merhaba arkadaşlar
Artık aklıma sizlerden fikir almak geldi gerçekten bu konuya evime gelenleri incitmeden çözüm bulmak istiyorum
Sorun şu ki evime geldiğinde ayakkabısını kapının önünde çıkartıp hatta bazen bildiğin koridorda ileri geri yapıp o pis çorapları ile evime giren ve beyaz halılarımın simsiyah leş olmasına sebep olan ayrıca beni pislik sebebi ile gelen şeytan vesvesesine gark eden misafirler :KK43:
Ya sokaklarda dünyanın pisliği var sonuçta ve ben bu pisligi evime taşıyan misafirlerden artık çok yoruldum

ayakkabiyi nerede cikartilmasini istiyorsaniz, orada cikarilmasini soyleyerek bu konuya cozum getirebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar

konu çok tuhaf geldi ama
misafir geleceği zaman antre (diyeyim) güzel bir kaydırmaz koyun, ayakkabılarını içerde çıkarsınlar, böylelikle çorapları kirlenmez, halılar da kirlenmez
onlar gider gitmez de silersiniz antreyi
olmaz mı?

Ev içerisinde kapı yanına ayakkabı çıkarma alanı oluşturursanız, böyle bir sorun olmaz.
En sevmediğim şeydir kapı dışında ayakkabı çıkarılması.
Direkt paspasın üzerine geçirip, orada çıkarttırırım herkese.
Hem görüntü çirkin değil, hem de daha hijyenik.

Merhaba arkadaşlar
Bende tiksiniyorum ama kayınpederim yaptığı için bunu sadece bi şey diyemiyorum.. tabi onlar gider gitmez çamaşır suyuyla bi güzel siliyodum her yeri ama her hafta geldikleri için artık başa çıkamıyorum hastalık olmaya başladı çünkü bende... napim yıldım artık.. hem bu söylenmez ki.. ki söylesen bile ne şekilde söylenir pöfff içim şişti

Ev içerisinde kapı yanına ayakkabı çıkarma alanı oluşturursanız, böyle bir sorun olmaz.
En sevmediğim şeydir kapı dışında ayakkabı çıkarılması.
Direkt paspasın üzerine geçirip, orada çıkarttırırım herkese.
Hem görüntü çirkin değil, hem de daha hijyenik.

o bebek bi doğsun, emeklemeye başlasın
en sevdiğin şey kapı dışına ayakkabı çıkarılması olacak :confused:

Rahatsız olduğum şey kapı dışında ayakkabı çıkartılması değil de pis yere basıp eve girilmesi yani bazılarına göre bu sorun değildir olabilir de ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan

Evimin girişi çok dar malesef öyle bi alan oluşturamam ama iyi fikrimiş keşke o imkanım olsa

Rahatsız olduğum şey kapı dışında ayakkabı çıkartılması değil de pis yere basıp eve girilmesi yani bazılarına göre bu sorun değildir olabilir de ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan
benim annem gibi yapin, eve misafir kabul etmeyin. disarida organizasyon yapin. benim esim beni bile disarida istedi annemden :rapci:

o bebek bi doğsun, emeklemeye başlasın
en sevdiğin şey kapı dışına ayakkabı çıkarılması olacak :confused:

Doğru söylüyorsunuz, şimdilik evin kralı biziz ama doğunca işler değişecek.:anne:
Sanırım bebek koruma çiti dahil evde birçok şeyi deneyeceğim, başarılı olmadığım anda kurallarımdan vazgeçip küçük beyi dinleyeceğim.:-)

Doğru söylüyorsunuz, şimdilik evin kralı biziz ama doğunca işler değişecek.:anne:
Sanırım bebek koruma çiti dahil evde birçok şeyi deneyeceğim, başarılı olmadığım anda kurallarımdan vazgeçip küçük beyi dinleyeceğim.:-)

konuyu bölmüş olmayayım ama yazmadan edemedim, koruma çitleri çok çok kısa süreli işe yarıyor çünkü hem ağırlıkları yeterli gelmiyor hemen hareket ediyorlar hem de bebek içinde durmaktan çok rahatsız oluyor
ben hemen hemen herşeye çözüm buldum ama yerlerde sürünmesi, gezmesi, oyuncağının her yere kaçması vb. çok ayrı birşey. kaşla göz arasında vınnn
:halay:

Bence vesveseden kurtulun siz

Vesvese bir mayadir bugün ona yardım diğer gün başka bisey çıkar birbirini doğurur ve besler

Her pislik gozle goruluyor mu yada kaciyke basacikabikiriz bugün eşimle coook bilinen bir marketteydik zeytin alicaz görevli taa gözüne içten girecek kadar parmağını burnuna soktu ve onu inanın zeytinin içine attı afedersiniz ,bunu yazdım ama bakın vesvese takıntı yaşam.kalitenizi çok dusurur aman bırakın bazı şeyler de batsin insanlara odaklanamzsiniz ki hep aklınız orda olur

Amannn bosverr de kendine yoksa milleti duzeltemezsin anca evine gelmez kimse o olur

Bence vesveseden kurtulun siz

Vesvese bir mayadir bugün ona yardım diğer gün başka bisey çıkar birbirini doğurur ve besler

Her pislik gozle goruluyor mu yada kaciyke basacikabikiriz bugün eşimle coook bilinen bir marketteydik zeytin alicaz görevli taa gözüne içten girecek kadar parmağını burnuna soktu ve onu inanın zeytinin içine attı afedersiniz ,bunu yazdım ama bakın vesvese takıntı yaşam.kalitenizi çok dusurur aman bırakın bazı şeyler de batsin insanlara odaklanamzsiniz ki hep aklınız orda olur

Amannn bosverr de kendine yoksa milleti duzeltemezsin anca evine gelmez kimse o olur
:kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Back
X