Mısır'daki kardeşlerimiz için Fetih Suresi Okuyabilecekler..

esrazambak

ya Hakim ya Vedud ya Bais ya Tevvab ya Latif
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.228
668
198
Mısır'daki kardeşlerimiz katlediliyor:( Allah rızası için Fetih Suresi okuyabilecekler lütfen okusun...

Allah razı olsun tüm dua edenlerden de..

Fetih Suresini okuyabilecekler buraya yazabilirlerse kaç tane okuyabileceklerini sayı toplayabiliriz Allah razı olsun..

Tüm müslüman alemini korusun Rabbim..

Mısır'daki kardeşlerimiz katlediliyor:( Allah rızası için Fetih Suresi okuyabilecekler lütfen okusun...

Allah razı olsun tüm dua edenlerden de..

Fetih Suresini okuyabilecekler buraya yazabilirlerse kaç tane okuyabileceklerini sayı toplayabiliriz Allah razı olsun..

Tüm müslüman alemini korusun Rabbim..

1 tane okuyabilirim ama ben arapça bilmiyorum türkçe okuyabilirim.

1 tane okuyabilirim ama ben arapça bilmiyorum türkçe okuyabilirim.

Allah razı olsun dilgee .. Mısır daki kardeşlerimiz bu okumalarımızla inşallah feraha kavuşurlar.. ve bizlere de bu dualarımız hürmetine dünya ve ahirette iyilik verir Rabbimiz..

merjaba hanımlar, dün biz de topiğim,zde müslüman kardeşlerimiz ve Türkiyemiz için böyle etkinlik başlattık.
dualarımız Allahın izniyle kabul olacaktır.
şuan fetih suresi alamıycam :(
Allah kabul etsin

1 tanedeben okurum suan hatim yetistirmeye calisiyirum.yoksa. daha fazla alirdim:((

kardesim Allah razi olsun senden ben 1 tane okuyup yazacagim insallah sana dahada okuyabilirsem sonradan bildiririm

Allah razı olsun arkadaşlar.. Allah bizlerin de tüm günahlarını affetsin inşallah..şu an 8 tane Fetih Suresi oldu inşallah Rabbim kabul etsin..

toplam 18 TANE FETİH SURESİ OKUNDU..

TÜM OKUYANLARDAN VE GÖNÜLDEN DESTEK OLANLARDAN RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH..

Arkadaşlar Fetih Suresi'nin yanında Fil Suresi'ni de okuyabilirsiniz.

Bir de mazlum müslüman kardeşlerimiz için ''ya Hafız ya Allah'' esmasını çekelim bol bol.
Zalimlere karşı ise ''ya Hafıd ya Allah'' esmasını okuyalım.

Allah razı olsun hepinizden. Rabbim bütün mazlumları ve müslümanları korusun (amin)

--------------------

El-Hafiz; Kendisine sığınanı koruyan anlamına gelmektedir.Ondan daha güzel koruyup gözeten yoktur.

------------------

EL-HAFİD; Zalimleri,zorbaları ve firavunları alçaltan,onları hor-hakir ve zelil eden,saltanatlarını devirip değersiz kılan.
Cenab-ı Hak zulümden hiç hoşlanmaz ve kendisi de zerre kadar kimseye,hiç bir mahlukata zulmetmez.Hatta mülkünde yaşayıp yiyip içtiği halde her gün inkar ve isyan eden şükürsüzlere,nankörlere bile zulmetmez.Kimseye haketmediğini vermediği gibi,kimsenin hak ettiğini de vermezlik etmez.Bu yüzden ayrım yapanlara,zulmedenlere ,haksızlık yapanlara karşı öfke duyar ve ona aklını başına alıp zulmünden vazgeçmesi için belli süre tanır.Baktı gördü olmaz,bir gün kıskıvrak yakalar ve zulmettiği masumların gözünün önünde rezil ve zelil eder

------------------
FİL SURESİ

Okunuşu:

Elem tera keyfe feale rabbüke bi ashâbil fîl. Elem yec'al keydehüm fî tadlîl. Ve ersele aleyhim tayran ebâbîl. Termîhim bi hicâratin min siccîl. Fecealehüm keasfin me'kûl.

Anlamı:

(Ey Muhammed! Kâbe'yi yıkmaya gelen) Fil sahiplerine Rabbinin ne yaptığını görmedin mi? Onların düzenlerini boşa çıkarmadı mı? Onların üzerine, sert taşlar atan sürülerle kuşlar gönderdi. Sonunda onları, yenilmiş ekin gibi yaptı.

Son düzenleme:
Allah kabul etsin hanimlar. Gunlerde Tv karsisinda haberleri takip ediyorum ve agliyorum onlarin caresizliginize ve kendimin sukursuzlugune. Bugun hastalandim temizlenince okuyacagim insaAllah. Allahim orada can veren herkesi sehitlik mertebende kabuk eyle insaAllah.

Arkadaşlar Fetih Suresi'nin yanında Fil Suresi'ni de okuyabilirsiniz.

Bir de mazlum müslüman kardeşlerimiz için ''ya Hafız ya Allah'' esmasını çekelim bol bol.
Zalimlere karşı ise ''ya Hafıd ya Allah'' esmasını okuyalım.

Allah razı olsun hepinizden. Rabbim bütün mazlumları ve müslümanları korusun (amin)

--------------------

El-Hafiz; Kendisine sığınanı koruyan anlamına gelmektedir.Ondan daha güzel koruyup gözeten yoktur.

------------------

EL-HAFİD; Zalimleri,zorbaları ve firavunları alçaltan,onları hor-hakir ve zelil eden,saltanatlarını devirip değersiz kılan.
Cenab-ı Hak zulümden hiç hoşlanmaz ve kendisi de zerre kadar kimseye,hiç bir mahlukata zulmetmez.Hatta mülkünde yaşayıp yiyip içtiği halde her gün inkar ve isyan eden şükürsüzlere,nankörlere bile zulmetmez.Kimseye haketmediğini vermediği gibi,kimsenin hak ettiğini de vermezlik etmez.Bu yüzden ayrım yapanlara,zulmedenlere ,haksızlık yapanlara karşı öfke duyar ve ona aklını başına alıp zulmünden vazgeçmesi için belli süre tanır.Baktı gördü olmaz,bir gün kıskıvrak yakalar ve zulmettiği masumların gözünün önünde rezil ve zelil eder

------------------
FİL SURESİ

Okunuşu:

Elem tera keyfe feale rabbüke bi ashâbil fîl. Elem yec'al keydehüm fî tadlîl. Ve ersele aleyhim tayran ebâbîl. Termîhim bi hicâratin min siccîl. Fecealehüm keasfin me'kûl.

Anlamı:

(Ey Muhammed! Kâbe'yi yıkmaya gelen) Fil sahiplerine Rabbinin ne yaptığını görmedin mi? Onların düzenlerini boşa çıkarmadı mı? Onların üzerine, sert taşlar atan sürülerle kuşlar gönderdi. Sonunda onları, yenilmiş ekin gibi yaptı.

Allah razı olsun canım:16::16:

Allah kabul etsin hanimlar. Gunlerde Tv karsisinda haberleri takip ediyorum ve agliyorum onlarin caresizliginize ve kendimin sukursuzlugune. Bugun hastalandim temizlenince okuyacagim insaAllah. Allahim orada can veren herkesi sehitlik mertebende kabuk eyle insaAllah.

inşallah canım şehitlik nasip olur inşallah hepsine de :( Allah kabul etsin razı olsun inşallah senden

Back
X