P PaskalyaYumurta Tari Elensar ( * Pıtırcık ) Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2011 Mesajlar 4.208 Emoji Skoru 507 Puanlar 163 Yaş 36 4 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PaskalyaYumurta #1 Kızlar birşey soracağım şimdi mısırlı pilav yapmak istiyorum daha önce bi pilav tecrübem yok. Şimdi ben mısırı ne zaman içine atacağım pilavın
Kızlar birşey soracağım şimdi mısırlı pilav yapmak istiyorum daha önce bi pilav tecrübem yok. Şimdi ben mısırı ne zaman içine atacağım pilavın
simurg_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2009 Mesajlar 1.077 Emoji Skoru 25 Puanlar 158 4 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PaskalyaYumurta #2 Konservedeki bezelyeler gibi ayni mantikla pilavin suyunu koydugunuzda ekleyin bence
Meleknaz Herşeyin hayırlısı Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2012 Mesajlar 7.892 Emoji Skoru 4.822 Puanlar 248 4 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi PaskalyaYumurta #3 Ben ayrı pişirip karıştırıyorum veya üzerine döküyorum. Konserve mısırı yıkadıktan sonra,teflonda fındık kadar bir yağla biraz çeviriyorum. Sonra pişmiş pilava katıyorum.
Ben ayrı pişirip karıştırıyorum veya üzerine döküyorum. Konserve mısırı yıkadıktan sonra,teflonda fındık kadar bir yağla biraz çeviriyorum. Sonra pişmiş pilava katıyorum.