Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayatımın en büyük armağanı-içimi titreten sevdiceğim-derin bakışlı yarimle -ömrümleee bu pazar ilk adımı atıyoruz.Resimleri paylaşacağım canlar sizlerle.Hepinize Antalya'dan sevgilerrr...
ayy hayırlı olsun. darısı başımaa benim de az kaldı gibi.:asigim: evde mi yapıcaksın, salon mu tuttunuz? alyansın alındı mı, resmini koyar mısın. çok mu soru sordum yaw
Hepinize çok teşekkür ederim canlar.Sevgili kahvekolik alyansımı 15 gün kadar önce aldık resmini şu anda koyamam çünkü kaynanama verdim nişandan sonra inşallah görürsün.Yapacağımız yer italyan tarzında bistro bir cafe.Evde yapacaktık ancak çok zor olacağını düşündük.Öpüyorum koskocaman
Hepinize çok teşekkür ederim canlar.Sevgili kahvekolik alyansımı 15 gün kadar önce aldık resmini şu anda koyamam çünkü kaynanama verdim nişandan sonra inşallah görürsün.Yapacağımız yer italyan tarzında bistro bir cafe.Evde yapacaktık ancak çok zor olacağını düşündük.Öpüyorum koskocaman
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah herkese nasip etsin sevdiceğiyle yaşlanmayı.Sevgili çakır ım sen yolu açtın ben arkandan geliyorum.TAM YOL İLERİ :))))