• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısraaa Nişanlanıyor

Mxixsra

Paşa nın annesi
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
12.041
11
206
Antalya
:nazar: Hayatımın en büyük armağanı-içimi titreten sevdiceğim-derin bakışlı yarimle -ömrümleee bu pazar ilk adımı atıyoruz.Resimleri paylaşacağım canlar sizlerle.Hepinize Antalya'dan sevgilerrr...:nazar:

ne kadar güzel.. tebrik ederim.. darısı başıma :)

ayy hayırlı olsun. darısı başımaa benim de az kaldı gibi.:asigim: evde mi yapıcaksın, salon mu tuttunuz? alyansın alındı mı, resmini koyar mısın. çok mu soru sordum yaw:utangac:

Hepinize çok teşekkür ederim canlar.Sevgili kahvekolik alyansımı 15 gün kadar önce aldık resmini şu anda koyamam çünkü kaynanama verdim nişandan sonra inşallah görürsün.Yapacağımız yer italyan tarzında bistro bir cafe.Evde yapacaktık ancak çok zor olacağını düşündük.Öpüyorum koskocaman

Hepinize çok teşekkür ederim canlar.Sevgili kahvekolik alyansımı 15 gün kadar önce aldık resmini şu anda koyamam çünkü kaynanama verdim nişandan sonra inşallah görürsün.Yapacağımız yer italyan tarzında bistro bir cafe.Evde yapacaktık ancak çok zor olacağını düşündük.Öpüyorum koskocaman

ne güzel mutluuklar diliyorum sana. ne güzel nalatmışsın sevgini böyle sevgi herkese nasip olmaz

hayırlı olsun..
Allah tamamına erdırsın canım a.s.

canım arkadaşım birtanesin sen
herşeyin en güzelini en iyisini hak ediyorsun

resimleri bende merakla bekliyorum
eminim herşey dört dörtlük olacaktır.

hayırlı olsun şimdiden

ALLAH tamamina erdirsin..hersey gönlünüzce olsun..!! :Saruboceq:

Resimleri merakla bekliyorummmm....sırnaşık şey

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah herkese nasip etsin sevdiceğiyle yaşlanmayı.Sevgili çakır ım sen yolu açtın ben arkandan geliyorum.TAM YOL İLERİ :))))

hayırlı uğurlu olsun canım
darısı tüm bekarların başına inşallah
rabbim bozmasın.....

ne kadr guzel yaa darısı basıma ıns ısteyen herkesın basına cnm mutluluklar

mutluluklar canımm resimlerini en kısa zamanda bekliyozz darısıda başıma inş

canımmmm okadar çook sevindim ki...tebrik ederim öncelikle....allah mesut etsin...umarım herşey gönlünce olur.....sen herşeyin en güzeline layıksın arkadaşım......

Allah tamamına erdirsin mısracımŞeniz
Birlikte sağlıkllı ve mutlu bir ömür geçirirsiniz inşallah:Saruboceq:

Back
X