miss gibi zayıflarım işte!

missERE

5 2 0 2 5
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
2.746
5.181
408
bu benim ilk diyet günlüğüm :KK46:

umarım ilk ve son olur :kk77:

7 ay gibi bir süre sonra düğünüm var ve tabi yaklaşık bir 10 kilo fazlalığım o_O

yarın sabah tartılarak başlıyorum zayıflama serüvenime :KK49:

vücut ölçülerimi de güncelleyeceğim kilo verdikçe/sıkılaştıkça :KK22:

iş güç arasında spora vakit ayıramayan biri de miss gibi zayıflar, bunun ispatı olacağım ben :KK28:

hoşgeldiniz :)

başlangıç şarkım :

:KK52:

edit:
14.10.2014- 62,7 :kk77:

Son düzenleme:
dqv6WQ.jpg

ilk günün sabah ve öğle menüsü :kk77:

ilk ara öğünümde yarım nescafe
öğlen maalesef tantuni :cry:

ikinci ara öğün sade maden suyu
akşam ise 3 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak (çok acıktığım için resmini çekmeyi unutmuşum :KK22: )

bugün sıfır şeker , sıfır çikolata :KK76:

limonlu su içmeye devam, günde 3 litreye çıkartabilirsem iyi olacak, şimdilik 2-2bucuk litre arasındayım :KK48:

işe giderken iki durak erken inmece, işten eve dönerken 5 durak ileriden otobüse binmece, bunu da günlük hareket olarak yazdım kenara :KK55:

hadi bakalım :KK52:

Hu huu :)

Kaldigim yerden devam edeyim bari :)

Bu basligi acali 4 sene olmus bu 4 senede evlendim, 60 ile basladigim evlilikte 68i gorunce Dukan diyetine basladim ve 3 ayda 53 kiloya düstum :) 36 bedendim ve mukemmeldim :)

Sonrasinda hayatima bir melek girdi, 70 kilo ile girdigim dogumdan 68 kilo ile ciktim, devaminda "sut yapar sut yapar " diye diye yediklerim beni 75 kiloya kadar cikartti :(

Burada cuma zayiflama yarismasina katildim 8. Takim uyesiyim :) su an 63.3 kiloyum :) hedef 55 :)

Gunluk motivasyon resimleri ve pratik tarifleri buraya yuklemeye karar verdim ki hep gozumun onunde olsun :)

Hadi bakalim bismillah :)

Hayırlı olsun kolaylıklar diliyorum..Dukan la 3 ayda 15 kilo mu verdiniz,harika.. peki diyet serüveninizden biraz bahsedebilir misiniz?

Hayırlı olsun kolaylıklar diliyorum..Dukan la 3 ayda 15 kilo mu verdiniz,harika.. peki diyet serüveninizden biraz bahsedebilir misiniz?

Merhaba

Evet 2016 senesinde dukanin kitabini okuyarak basladim cunku internette yaptigim arastirmalar beni tatmin etmedi, en dogru bilgiyi kaynagindan ogrenebilirm diye dusundum ve bu sekilde basladim..
Cikolata ve tatli duskunuyum bu surecte agzima bile surmedim desem yeridir..mesela dukan da pirinc yasak, sulu kofte bile yemedim sirf koftesinde pirinc var diye..yaza denk gelmisti diyet surecim bu yuzden ozellikle karpuz, misir ve dondurma acisindan cok zorlandim ama zayifladikca inceldikce gozum onlari da gormedi..
Yine bu surecime ramazan denk geldigi icin hafta 1veya 2 gun gullac tukettim, sahurda minik boy lavas yiyordum 1 adet, bunlar disinda hic kacamak yapmadim..tabi kendimce yorumladigim gunler de oldu..mesela arkadaslarla hamburgerciye gittigimde cocuk menusunun hamburgerinden ya da nugget yiyordum, iskenderciye gittiysek pidelerine dokunmuyordum sadece etlerini yiyordum..

Diyetle beraber haftani 2 gunu "leslieyle 3 mil" seklinde bir video esliginde spor yapiyordum..spor oncesi sekersiz light sutle yapilmis turk kahvesi iciyordum ki metabolizma hizlansin..

Hedef kilomun altina dustukten sonra koruma evresini uygulamam gerekirken esimle bebek karari aldik, hayatima kuruyemisler fln girdi, 53 kilo olmusken 58 kilo ile hamile kaldim :)
Koruyabilseydim cok daha kolay verirdim sogum sonrasi kilolarimidiye dusunuyorum...

Simdilik aklima gelenler bunlar..su anda yine bu sistemde gitmeye calisiyorum ancak bebek olunca duzenli spor hayal oldu ve dukani sıkı sıkıya uygulayamadim, yine de kilo vermede dukanin temel prensiplerine sadigim..

Umarim size faydali olmustur bu yazim:)

7 ay uzun çok rahat 15 kg bile verirsin .. karatay diyetini tavsiye ediyorum .. beli incecik yapıyor ☺️

Back
X