Mıss Turkey 2012

Liseden bir kız arkadaşım vardı..1991 Türkiye yüz güzeli 1.si olmuştu...( Mihriban Pekindil )Bir Mihribanı düşünüyorum bir de bunları...Muazzam bir fark var.. Çok çok güzel bir yüzü vardı..Hala dahi öyle :nazar:

Çok güzel kızlar var.Bizim lisede zaten güzeller meşhurdur. :)) Şimdi kızlar pek bu yarışmalara girme taraftarı değil anladığım kadarıyla,ülkemizde pek bi değeri kalmadı.

Güzellik bana göre bütündür fizik ve yüz olarak ama tabi ki yarışmada çok fazla güzel kız yoktu. Fiziklere laf edenleri de görmek isterim. Gerçekten fizikleri güzeldi. Birkaçında basen vardı o kadar. Bi kadını uzun boy kadar zarif ve asil gösteren birşey daha yok siz ne kadar çırpınsanız boşuna, dünya standartları değişmeyecek. Uzun boylu kadınları çok beğenirim bu yarışmada da fizik büyük bir avantaj. Benim beğendiğim kız ikinci oldu bu arada.

fiziklerini beğenmeyenlerden biride benim aşırı uzun ve çelimsizler diretiyorum ayrıca seksi vücut kelimesinin karşılığını veremeyecek kadar düz hatları var zayıfça bir oğlan çocuğu misali tıpkı erkek kadar uzun kadınları beğeniyorsunuz diye herkes beğenecek diye bir şey yok dünya standartlarından bahsetmişsiniz dünyayı oluşturan bizler değil miyiz :27:o kurallar ancak yarışmalarda geçerli olur uzun boylu olmak derken kasıt 1.85 ise erkeksi olmak moda olmuştur eğer erkek gibi kadınlardan hoşlanıyorsanız ve hoşlanıyorlarsa bilemem :52:

Back
X