mıss turkeye katılmak

caglasaban

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
190
42
13
32
merhaba oncelıkle şehitlerimizi saygıyla anıyorum,ruhları sad olsun.

öle asırı bır ıstek degıl benım kı katılanllar genellikle küçüklükten beri hayallim falan der.Benim yok. Oyunculuk hayalim falan da yok. Ama bana katkı sağlayabilceğini düşünüyorum. Hemde farklı bir anı olur .
çevremdekiler fiziğimin uygun olduğunu oradakilerden aşağı kalır bir yanım olmadığını ben olsam katılırdım tarzı şeyler söylüyor.

Psikolojı okuyorum kendı ofısımı acmayı düşünüyorum ilerde aslında amacım ofıste açsam ozel sırkette de calıssam ısımı en ıyı sekılde yapmak, yukselmek... Olabildiğince iyi yerlere gelmek istiyorum (eğitimimle alakalı). Tanınmam bakımından bana katkı sağlayabılır mesela.

( Eğitime onem verıyorum derslerım ıyı,öncelıgım yuksek lısans yapmak ve kendımı gelıstırmek, ufakta olsa katkısı tanınma vs gıbı katkıları olabılır dıye dusunuyorum,yurt dısı deneyımı saglayabılırım mıss turkey fırsatıyla belkı. bu tarz seyler. cevrem genısler gıbı..)

kendimi ne çok güzel ne çok çirkin buluyorum . normal bir yüzüm var . evet fiziğim uygun. 21 aşındayım.50 kıloyum. 1.76 boyum .

universite okuyorum ve yabancı dilim var (seviyem Intermediate) katılmayı dusunursem daha da geliştiririm.

Aklıma takıldı sizinde fikirlerinizi almak istedim. Artıları ve eksileri neler olabilir?

elestirilerden dolayi ekleme yapiyorum psikoloji mezunları psikolog olarakta mezun olur ama hastanede çalışmak istemiyorum kendine ofisi açmak içinde baya para olması ve yüksek lisans yapmak gerekiyor. Genelde psikoloji mezunları okullarda kreslerde rehabilitasyon merkezlerinde 1 .5 bine çalışır ben bunun istemiyorum.hast3nde çalışanlarda o civarı. Ben 1.5 2 bine ömrümü gecirmek istemiyorum, Eğer ofis acamazsam reklam şirketinde çalışırım . Daha çok para kazanmayı düşündüğüm için. tedavi yapabilmek için uzman psikolog olmak gerekir ve Mezunlar arasından çok azı hastanede çalışır. Ki ofis açmak çok daha zordur Tedavi kale almam yorumlarına cevaben. Ofis açmak için önce para kazanmak lazım bunun içinde sirket falan çalışmam gerekir

Son düzenleme:
mesleğinde kendini miss Turkey derecesiyle mi tanıtıcan yani ?

miss Turkey derecesi oyunculuk da mankenlik de ise yarar psikolojide ne gibi bir katkısı olacak çözemedim bu konudaki basarilarilarınızla tanınırsınız kim takar bacak boyunu göğüs ölçüsünü gideceği psikolog için yani amacı piskolojik tedavi görmek olan takmaz en azından bana göre

Heyy maşallah boy kilo çok iyi bence katılın,diyelimki kazandın ne yapacaksın ozaman bildiğim kadarıyla belli bi kuralları var yurt dışında temsil gibi falan

tabı kı de o
mesleğinde kendini miss Turkey derecesiyle mi tanıtıcan yani ?

miss Turkey derecesi oyunculuk da mankenlik de ise yarar piskoloji de ne gibi bir katkısı olacak çözemedim bu konudaki basarilarilarınızla tanınırsınız kim takar bacak boyunu bilmem neyi
tabı kı de öle derslerım ıyı yurt dısında ya da turkıyede kı en ıyı unıversıtelerden bırınde yuksek lısans yapmayı dusunuyorum ( cabalıyorum ... ) sadece tanınmakta önemlı tabıkı ınsanlar memnun olursa benımle devam eder ufakta olsa bı etkı eder dıye duusnuyorum sadece

Heyy maşallah boy kilo çok iyi bence katılın,diyelimki kazandın ne yapacaksın ozaman bildiğim kadarıyla belli bi kuralları var yurt dışında temsil gibi falan
aslında bırıncı olmak falan ıstemıyorum ole farklılık olsun dıye dusundum. ama oda farklı bır deneyım olur . 1 sene sozlesme ımzalıyorsun evlılık ve proje yok . kendı tanıtım yurt dısı vs gıtme zorunlulugu var

onun ıcın cabalıyorum derslerım ıyı. ıyı bır yerde yuksek lısans yapmak hedefım. sadece ufakta olsa bı katkı olur dıye
Zannetmiyorum o dünyanın ışıltılı cazibesi sizi hedefinizden caydırma olasılığı daha yüksek . Ben böyle görüyorum tabi sizin iradeniz nasıl bilmiyorum

Ben de mesleğinize bir katkı sağlayacağını düşünmüyorum.
Evet belki farklı bir anı yaşamış olursunuz ama bu bir yarışma rekabet ortamı yani stresli bir ortamda olabilir. Boşuna kendinizi strese sokmuş olabilirsiniz.

Miss turkeye cikip psikolog olarak taninsaniz evlilik programlarinda psikolog olarak oturabilirsiniz. Mantikli!
Eğitime onem verıyorum derslerım ıyı,sınıfta en ıyı ogrencılerdenım .öncelıgım kendımı gelıstırmek. cok basarılı bır psıkılog olmak ıcın sadece bı avantaj olabılır dıye dusundum yuksek lısans yapıcagm, ufakta olsa katkısı tanınma vs gıbı katkıları olabılır dıye dusunuyorum. hemen saldırmanızın mantıgı nedır ?

Bu yarışmanın mesleğinize katkısını anlayamadım. Şahsen benim psikolojim bozuk olsa en son dikkat edeceğim şey psikoloğumun miss turkey e katılıp katılmadığı olur herhalde.
psıkologunuzun degıl ozel bır sırkette calısabılırım, daha kolaylıkla belkı. yurt dısı deneyımı saglayabılırım mıss turkey fırsatıyla belkı. bu tarz seyler. cevrem genısleer gıbı.

Oldum olası saçma bulduğum bir yarışma ayrıca Psikoloji Bölümü'nde okuyan birinin bu ikisini bağdaştırması garibime gitti. Psikoloji okuyorsanız tanınmak ve kendinizi geliştirmek adına araştırmalar falan yaparsınız deneylere katılırsınız akademik kariyer düşünüyorsanız tabii durum makale yazmaya falan varır. Ben şahsen bu yarışmaya katıldığını bildiğim bir psikoloğu pek ciddiye almazdım. Kafası karışmış herhalde diye düşünürdüm. Üzgünüm önyargı belki de ama yorumum böyle.

Eğitime onem verıyorum derslerım ıyı,sınıfta en ıyı ogrencılerdenım .öncelıgım kendımı gelıstırmek. cok basarılı bır psıkılog olmak ıcın sadece bı avantaj olabılır dıye dusundum yuksek lısans yapıcagm, ufakta olsa katkısı tanınma vs gıbı katkıları olabılır dıye dusunuyorum. hemen saldırmanızın mantıgı nedır ?

Ben saldirmadim ki canim. Mantikli buldum sen yanlis anladin bence. Esra erolda olan psikologlari cok begenirim mesela. Ayrica emel acarda yaptigi programda hanimlari bir psikologa goturuyordu o kadini da begenirim. Oraya cikarak taninir unlulerin psikologu falan olabilirsiniz.

Mesleğin açısından sana bir fayda sağlayacağına inanmıyorum eğer sunuculuk, oyunculuk vs. hayal etmiyorsan. Yani psikologumun tescilli güzel olması benim için bir artı olur muydu sanmıyorum ama hep fiziksel özellikleriyle gündeme gelmiş, aşırı medyatik bir insanın farklı bir alandaki yeterliliği genelde sorgulanır.

Tabi bütün bunlar aman katılma demek değil. Zaten bakıyorum son yıllarda hep iyi eğitimli kızlar da katılıyor. Katılırsın en kötü eğlenceli bir anı olur senin için. Medyatik olmak için özel çaba harcamazsan zaten 3 aya adını bile hatırlamaz insanlar.

Back
X