MissA'nın Vitrini

Dün akşam duştan sonra saçımı kuruturken birden bunu da eklemeliyim topicime dedim ve şimdi paylaşıyorum sizlerle

SELECTIVE-PROTEK-SAC-BAKIM-SPREYI-400ml__24126837_0.jpg

Selective Fön Suyu
Benim için yüzyılın icadı
Saçlarım banyodan sonra çok karışıyor birbirine
Bende taramadan önce bu suyu sıkıyorum ve sonuç MÜKEMMEL
Anında tarak kayıveriyor aşağıya
Yağlandırma vb bi etkisi de yok
Sitelerde fönden önce bakım suyu olarak geçiyor
Bakım yapıyor mu bilemem ama saçı açıp kolay taranmayı sağladığı kesin
Benim için de bu kadarı yeterli zaten
Yoksa canım çok acıyor ve saçlarım daha çok dökülüyordu
Bu sayede çok daha rahatım ayrıca içindeki de bayağı gidiyor
Benim neredeyse 1 sene olacak ama hala daha bitmedi:nazar:

Canım nerelerde bulabilirim bu ürünü birde fiyatı nedir?

bayıldımmm konuna ve oturdum 49 sayfayı birden okudum :66: dikkatimi çekti de dizi arayışlarında olduğun lord of the rings sevdiğini de öğrenince öneriyim dedim. eğer izlemediysen şimdiye kadar game of thrones'u kesinlikle izle derim :49: tatilde şu an ve yeni sezonunun başlamasını sabırsızlıktan bekleyemiyorum :10:

Çok teşekkür ederim canım resimlerine bakmam yeterli oldu, elimdekiler bitince muhakkak indircem. Bu aralar fantastik şeyler iyi gelebilir;)
Ayrıca tüm sayfaları bıkmadan okuduğun için de teşekkür ederim. Öpüldün:54:

dove ben de sevmiyorumm hatta nefret ediyorum.. nivea'nın sadece jelini kullandım oxygen power. kötü bi ürün diyemem ben memnunum,ara ara kullanıyorum iyi geliyor. bir de diadermine'in köpüren yastıklarını kullanıyorum o da çok güzel :emir_bebek:

avon ürünlerini beğenmiyorum..çok ucuzlar.çocuk oyuncağı gibiler. bir defa hataya düşüp rimel aldım pişman oldum.resmen küçük bi kız çocuğunun eline oyalansın diye verilecek bi üründü.. parfümlerinden "incandessence" kokusunu çok beğeniyorum ama kullanmadım kalıcı mıdır bilmiyorum, bir onu denemek istiyorum..bir arkadaşım da top allığından memnundu sürekli alıyordu.. mac ürünü ise hiç kullanmadım yorum yapamiyciğim :21:

o parfum cok hos ve kaliciiii denemelisin :))

Back
X