MissCandy zayifliyor 94den 54e

MissCandy

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
138
1
16
Diğer
Merhabalar,
Gecen yil 71 kiloyken bir yilda 23 kilo aldim. Eger buna bir dur demezsem daha da almaya devam edicem. Aslinda aldigim ilaclar bana bu kadar kilo aldirdi, cunku cok istah aciyorlar. ama yine de ilaclarima karsi direnicem, bu kilolari vericem.

Su an: 94 kg (17.08.2013)
1.hedef: 90 kg (odul: kolye)
2.hedef: 85 kg
3.hedef: 80 kg
4.hedef: 75 kg
5.hedef: 70 kg
6.hedef: 65 kg
7.hedef: 60 kg
8.hedef: 54 kg

Su anki halim yeni cektim kizlar

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
merhaba miss cendy. aranıza yeni katıldım umarım beni kabul edersiniz uzun zamandır sizleri takip ediyorum,ortam süper.biraz acemiyim.umarım hedeflerine en kısa zamanda ulaşırsın

günlüğün hayırlı olsun canım .. ilaçlar kilo aldırıyo malesef bende pco sorunu var ondan çeşit çeşit ilaç kullandım .. üzülme sen o kolyeyi alırsın kim bilir 54 olduğunda neler alcaksın :D şaka bi yana benim hedefimde asıl 55 ama eşim dalga geçiyo ama inadım inat ilk 60 sonra 55 .. bende merak ettim boyun kaç canım ?

Boyun ve yaşın nedir? Hangi ilaç kilo aldırdı? Umarım istediğin gibi verirsin :46:
160 cm, 32 yasindayim. Psikolojik ilaclar aldirdi.

günlüğün hayırlı olsun canım .. ilaçlar kilo aldırıyo malesef bende pco sorunu var ondan çeşit çeşit ilaç kullandım .. üzülme sen o kolyeyi alırsın kim bilir 54 olduğunda neler alcaksın :D şaka bi yana benim hedefimde asıl 55 ama eşim dalga geçiyo ama inadım inat ilk 60 sonra 55 .. bende merak ettim boyun kaç canım ?
Tesekkur ederim. Esin neden dalga geciyorki, ulasilmaz bir hayal degil cunku. Azmedersek veririz insallah kisa surede. :13:

Daha hala diyete baslayamadim, tatildeyiz cunku, restaurantlardi derken bir turlu bogazimi tutamadim. Yarin diyete basliyorum bakalim, hadi bana kolay gelsin.

160 cm, 32 yasindayim. Psikolojik ilaclar aldirdi.

Tesekkur ederim. Esin neden dalga geciyorki, ulasilmaz bir hayal degil cunku. Azmedersek veririz insallah kisa surede. :13:

iştahlıyım canım ondan :14: tabikide azmedince oluyo .. bu arada eşimde yavaş yavaş susmaya başladı kilo verdikçe hımmm zayıflıyosun sen diyo :)) şöyle hedefime ulaşıyım bakalım neler diycek.. bu arada sana iyi tatiller canım yarın için şimdiden kolay gelsin ;)

çoook tatlısınız ama :) ben de müzmin kilo veremeyenler denim 8 kilom var yapıştı gitmiyo. 2 gündür şekeri kestim ,çok seviyorum tatlıyı hergün çikolata ,kek ıvır zıvır yiyorum,dün hiç yemedim şekerli bişey bi meyve yedim ,bugün de yemeyeceğim 21 gün deneyeceğim umarım yemem şeker bağımlılığımdan kurtulur ve kilo veririm,sana da başarı diliyorum inşaallah istediğin kiloya inersin çok daha mutlu olursun :)

MissCandy ne güzel en basta kendine hedef belirlemissin :)
fotodada cok cici cikmissin..
1.60 oldugundan emin misin daha uzun görünüyorsun ?

bende 1 ay önce hem spor hem saglikli beslenmeye baslamistim..
ama haftada bir tatli bisey yiyordum :)
kiloda verdim fakat senin verdigin o 2 kiloyu ben 3 haftada verdim nerdeyse..
zaten 1 ay falan sürdü.. 67 iken 64 bucuk oldum, simdi yine biraz aldim gibi..
tekrar baslamak istiyorum ama bakalim :26:

hadi hayırlı olsun :)
fotoda hiç 94 kg gibi görünmüyorsunuz, özellikle bacaklarınız ince göründü bana, kalas bacaklı bir insan olarak tüm kiloluların önce bacaklarına bakarım :27:
2012 ocakta kızımı doğurup hastaneden döndüğümde tam 92 kiloydum, emzirirken verirsin, hareketlenince verirsin masllarına inandım yedikçe yedim ve pek tabi ki geçen yaza kadar hiç kilo veremedim, sonra başladı diyetler, 75-76 arası gidip geliyorum şimdi, hedef 55, ama tıkandım burda, diyetisyenle devam edeceğim artık. yani diyeceğim o ki, isteyince oluyor.
size de kolay gelsin.

Moralim cok bozuk. Genel kan testi yapildi. Bazi degerlerim yuksek cikti. Hele ki kolesterolum tavan yapmis :( Doktor acilen diyet onerdi. 2 ay diyet yap, sonra tekrar degerlerini olcelim, dusmemisse ilaca baslicaksin dedi. Ilac kullanmak istemiyorum. Kolesterolumu dusurmem lazim.
Hemen internetten gerek turkce gerek ingilizce, fransizca tum kaynaklari inceledim. Kendime bir diyet listesi cikardim. Listedekilerin hepsi kolesterolu dusuren yiyecekler.

Kendim olusturdugum listemi yaziyorum.

SABAH
1 tatli kasigi ballandirilmis limonlu yesil cay
2 adet ceviz
Yagsiz yogurt

OGLE
Ton baligi veya yagsiz tavuk haslama
Ozel hazirlanmis sebze yemegi(sinirsiz)

ARA
1 meyve
1 elma

AKSAM
Ozel hazirlanmis sebze yemegi(sinirsiz)
5 zeytin
Haslanmis misir

ARA
1 meyve veya limonlu dondurma

NOT: Salata zeytinyagli olmak sartiyla sinirsiz serbest

Ozel hazirlanmis sebze yemegi'nin tarifi(kendim uydurdum)
Her turlu sebze(sogan, sarimsak, biber, brokoli,patates, havuc vb)+nohut, fasulye gibi bakliyat= bunlar haslanacak zeytinyagi, biraz tuz, nane ve kekik eklenecek. O kadar...

Her gun spor yapilacak.
Ozellikle gobek bolgemde fazlaliklar biriktiginden(bakiniz resmime) mekik ve plank yapilacak.
Gunde 3 l su icilecek.

2 ay bu rejimle umuyorumki kolesterolum normal degerlerine duser.

Degerlerim kaybolur endisesiyle buraya yaziyorum.

Total kolesterol= 6.30 (normal degerleri 3.60-6.00 arasi)--> biraz yuksek
Trigliserit= 2.36 (normal degerleri max 1.76)--->cok yuksek olan bu :44:
HDL= 1.40 (1.00 ustunde olmali)--> bu degerim normal
LDL= 3.83 (4.10 altinda olmali)--> bu degerim de normal

Back
X