Missha bb krem hayal kırıklığım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feza_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Feza_

Ol emrine muhtacım RABBİM !
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
341
47
118
Merhaba kızlar,

Uzun bir araştırmadan sonra bb kremlerin arasından missha'yı seçtim ve hakkında ne yazık kı hiç olumsuz yorum okumamamıştım. Çünkü çoğu kimse cilde rengin oturduğunu söylüyordu.

Ben kullandığımda hayal kırıklığı yaşadım. Cildim açık buğday olmasına rağmen resmen gri gibi durdu, hem de çok az sürdüğümü belirteyim.

Cildim kuruya dönük karma ve bende sivilce çıkardı yüzümde sürekli kaşıntı yaptı. Anlıycağınız hiç memnun kalmadım.

Bu kremden çok memnun kalanlar da var ama benim gibi hassas cildiniz varsa kesinlikle bize uygun olmadığını bilin.

Ayrıca cilt tonu farklılıklarını kapatmadığı gibi daha da kötü gösterdi.

Bu kremin gri alt tonu olması da yüzü daha da doğallıktan uzak gösteriyor.

Ben deneyimlerimi sizle paylaşmak istedim.

Hoşça kalın ;)

Misshanin bbsini alacaktm Bende biri burada bir fotoğraf paylasmis cildi parlamisti resmen .
Sasirdim.

Benim de cildim kurudur ve inanılmaz sivilce yapmıştı.
Hakkında olumsuz yorum okumayınca konduramamıştım ben de ama ne zaman kullansam ertesi güne mutlaka sivilce çıkıyor.
Gri alt tonlu olması ilk srdüğünüz anda sorun oluyor, sonradan çok güzel bütünleşiyor cilt ile ama çok ağır ve yağlı gerçekten.
Ben de memnun kalmadım

garnieer i iyi diyolar kullananda gördüm güzeldi bende porselen fondöten arayışındayım

Garnier iyi evet fiyatina gore çok basarili
Clinique tavsiye ederim size 2 ay oldu heralde alali çok doğal duruyor

Garnier almayı düşünüyordum bb krem
ama ben şuanda maybelline affinitone kullanıyorum 14 numara gayette memnunum ama herkez bb kremi çok övdüğü için alsammı diye düşünüyordum

Garnier almayı düşünüyordum bb krem
ama ben şuanda maybelline affinitone kullanıyorum 14 numara gayette memnunum ama herkez bb kremi çok övdüğü için alsammı diye düşünüyordum

Kesinlikle alin.
Fondotene uzun sure ara vereceksiniz eminim ..

Merhaba kızlar,

Uzun bir araştırmadan sonra bb kremlerin arasından missha'yı seçtim ve hakkında ne yazık kı hiç olumsuz yorum okumamamıştım. Çünkü çoğu kimse cilde rengin oturduğunu söylüyordu.

Ben kullandığımda hayal kırıklığı yaşadım. Cildim açık buğday olmasına rağmen resmen gri gibi durdu, hem de çok az sürdüğümü belirteyim.

Cildim kuruya dönük karma ve bende sivilce çıkardı yüzümde sürekli kaşıntı yaptı. Anlıycağınız hiç memnun kalmadım.

Bu kremden çok memnun kalanlar da var ama benim gibi hassas cildiniz varsa kesinlikle bize uygun olmadığını bilin.

Ayrıca cilt tonu farklılıklarını kapatmadığı gibi daha da kötü gösterdi.

Bu kremin gri alt tonu olması da yüzü daha da doğallıktan uzak gösteriyor.

Ben deneyimlerimi sizle paylaşmak istedim.

Hoşça kalın ;)

solutıons bb kremini kullanıyorum yaklaşık 2 senedir. ben, çok memnunum bide onu dene istersen

Kesinlikle alin.
Fondotene uzun sure ara vereceksiniz eminim ..

esasında benım cılt sorunum yok ama herkez gıbı ıllakı renk degısımlerı fılan oluyor veya makyaj yapmaya cok elverıslı olmuyor o an cıldım ben her zaman banyo sonrasını uygun buluyorum tertemız yuz :)
ama bb kremı merak edıyorum en kısa zamanda hatta bu aksam almam lazım :) garnıer 3 bır arada temızleyıcısıde cok ıyımıs ıdyolar su sınem kobalın oynadıgı reklam fılmındekı tanıttıgı urunden bahsedıyorumda

bb krem ile fondoten arasındaki fark ne? ben geçen sene bb krem aldım ama kapatıcılığı çok yoktu, bıraktım o yüzden. şimdi fondoten kullanıyorum

Son düzenleme:
esasında benım cılt sorunum yok ama herkez gıbı ıllakı renk degısımlerı fılan oluyor veya makyaj yapmaya cok elverıslı olmuyor o an cıldım ben her zaman banyo sonrasını uygun buluyorum tertemız yuz :)
ama bb kremı merak edıyorum en kısa zamanda hatta bu aksam almam lazım :) garnıer 3 bır arada temızleyıcısıde cok ıyımıs ıdyolar su sınem kobalın oynadıgı reklam fılmındekı tanıttıgı urunden bahsedıyorumda

Uzun vadeli kullanımda ise yarayabilir bende yaramadi 3u bir arada .
Benimde cilt sorunum yok ama BB krem yüzünde hicbir şey yokmuş gibi mükemmel bir görüntü veriyor yüzüne .
Durumun varsa clinique daha uygun birşey ararsanda garnieri tavsiye ederim
Benim cildin yagli ama kuru ciltler için olanini kyllaniyorum harika duruyor ..

Back
X