Çok belirsiz bi çizgi var canım çıktı mı sonucunKizlar reglime 4 gunum kaldi reglime 12 gun kala 3 gun lekelenme gördüm o beni umitlendirdi biraz bugun kan da verdim çıkmadı sonucum beklerken evde kaset test yaptim hemen cikti çizgi sizce var mi hemen cektim ilk 10 dakika da
Bırtanesin de yukarısında haff kırmıızı çizgi göruyorum ben ama kan sonucu ıns guzel cıkar istedıgın gıbıKimse yok mu
Cikmadi muhtemelen sabah cikacakÇok belirsiz bi çizgi var canım çıktı mı sonucun
Ins güzel cikar yaaBırtanesin de yukarısında haff kırmıızı çizgi göruyorum ben ama kan sonucu ıns guzel cıkar istedıgın gıbı
İns dua edelımIns güzel cikar yaa
Silik bi çizgi görüyorum inşallah vardırKizlar reglime 4 gunum kaldi reglime 12 gun kala 3 gun lekelenme gördüm o beni umitlendirdi biraz bugun kan da verdim çıkmadı sonucum beklerken evde kaset test yaptim hemen cikti çizgi sizce var mi hemen cektim ilk 10 dakika da
Sağlık ocağında verdiysen 10 gibi çıkıyor canımCikmadi muhtemelen sabah cikacak
Saglik ocaginda verdim sabah 10 mu sabah 10 sa daha var ozman az once baktim yoktu çünküSağlık ocağında verdiysen 10 gibi çıkıyor canım
Ins vardirSilik bi çizgi görüyorum inşallah vardır
Evet 10 gibi çıkmıştı benim geçen ay canımSaglik ocaginda verdim sabah 10 mu sabah 10 sa daha var ozman az once baktim yoktu çünkü
Bugun adetim 2.gun gecikmesinde boyle cikti var mi sizceEvet 10 gibi çıkmıştı benim geçen ay canım
Kan testi ne oldu ?Bugun adetim 2.gun gecikmesinde boyle cikti var mi sizce
4 gun kala verdiğimde negatifti uzerinden 1 hafya geçti adet olmadim henuz bekliyorumKan testi ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?