Mitral Kapak Prolapsus Ve Gebelik

Yalindeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
1
0
36
İstanbul
Aranızda mitral kapak prolapsusu olan, betabloker kullanan ve doğum yapan var mı? Hamile kalmayı planlamamıştım. O nedenle bilmeden ilk bir ayda betablokerimi kullandım. Endişeliyim bu nedenle. Aranızda bu durumu yaşamış birileri var mı? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Bende ama önce dideral kullanıyordum sonra hamile kalınca kardiyolojiye gittim onu bırak Diltizeme başla bu daha hafiftir dedi. İlk zamanlar çarpıntı falan oldu biraz zorlandım ama şimdi 21. haftamdayım alıştım. Gebelikte zaten çarpıntı oluyor bri de bu prolapsus ile daha çabuk tıkanıyorsun. Ama sordum doktora gebelik yönünden hiç bir zararı yokmuş bu hastalığın sadece daha çabuk yorulursun dedi.

slm ben hamile değilim ama mitral kapak olayı bende de var evliyim ve yakın zamanda anne olmak istiyorum yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile bu durum hamileliğe engel değil . bu konuda ki bildiklerinizi paylaşır mısınız

slm mesajın eski ama şu anda hamilesin sanırım hayırlı olsun. bendede mitral kapak yetmezligi var acaba gebelikte bi sorun teşkil ettimi çok fazla gögüs agrısı yaşıyorumda ben

bene mital kapak prolapsusu ve mitral kapak yetmezligi var.ama ben gebelikten sonra ogrendim.dogustanmis.kizimi asiya goturdugumde hemsiremize soyledim.nasil anlamadik cok tehlikeli diyince kurt dustu icime..bir daha hamile kalmam tehlikelimi?? )):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…