Miyom ameliyat hamilelik

tirtilhikayesi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
126
107
23
32
Merhaba bugün kadın doğum doktoruna gittim genel muayene sonucunda 6 cm miyom olduğunu söyledi , ameliyat olmam gerektiğini hamile kalırsam sıkıntı olabileceğini söyledi doktor. Bu durum da olup ameliyat olan yada hamile kalan var mı ?

Ben değilde ablam da vardı miyom küçüktü çok aldırış etmemişlerdi sonradan patates büyüklüğüne gelmiş ayrıca kızına da hamileydi doğumda sezeryan oldu yani hepsinin hayatı riske girdi hem miyomu aldılar hem çocuğu baya zor olmuştu

Merhaba, ben 4 yil once hamilelikte ogrendim 13 cm miyom oldugunu. Bebegin erken dogabilecegini,dusuk olabilecegini,rahimde gelisemeyecegini,normal dogum yapamayacagimi ve tum bu olumsuz ihtimaller yuzunden bebegi aldirip, ameliyat olmam sonrasinda hamile kalmam onerildi ama kabul etmedim. Cok rahat bir hamilelik gecirip normal dogum yaptim, 41. haftada 3600 dogdu bebegim. Miyom buyudugu icin onumuzdeki mart ayinda ameliyat olacagim. Gebelik icin miyomun boyutundan cok yerlesim yeri onemli oluyor. Size tavsiyem alaninda tevrubeli olan bir kac doktordan fikir almaniz. Umarim her sey dilediginiz gibi olur

Rahmin neresinde idi canım. Saglıkla büyüt evladını. Doguma kadar kaç cm olmuştu

Rahmin neresinde idi canım. Saglıkla büyüt evladını. Doguma kadar kaç cm olmuştu
Tesekkur ederim Benim miyomum intramural, rahim orta kismindan disina dogru buyuyor. Gebelikte buyumedi, uzerinden 4 yil gecti 15 cm ve dejenere olmus. Cuma gunu ameliyat olacagim

Tesekkur ederim Benim miyomum intramural, rahim orta kismindan disina dogru buyuyor. Gebelikte buyumedi, uzerinden 4 yil gecti 15 cm ve dejenere olmus. Cuma gunu ameliyat olacagim
Çok agrı yaptımı canım. Hamile kaldığında kaç cm di peki. Çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin

Çok agrı yaptımı canım. Hamile kaldığında kaç cm di peki. Çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Miyomla ilgili bir sorun yasamadim, agri vs olmadi. Hamile kaldigimda 13 cmdi ama ben miyom oldugunu bilmiyordum gebelikte ogrendim. Yerlesim yerine, buyume hizina gore gebelikte problem de olabiliyor bu yuzden miyomlu gebeliklerde yakin takip gerekiyor. Miyom konusunda tecrubeli bir hekimle gorusup karar vermek daha risksiz olabilir, İstanbuldaysaniz doktorumu onerebilirim. İyi dilekleriniz icin de cok tesekkur ederim Sizin icin de en hayirlisi olur umarim

Doktorun kimdi canım

Merhaba, evet ameliyatimi gectigimiz hafta oldum. Su an gayet iyiyim, iyilesme sureci gercekten hizli oluyor. Mr da gorunenin aksine 25 cm e yakin miyom cikti karnimdan. Anestezi icin yapilan kan tahlilinde de miyomun vucudumdaki tum kani cektigi anlasildi, kan degerim 7 lerdeydi. 2 gece yatis, 7 unite kan ve artik evimde hizla iyilesiyorum cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…