Miyom ameliyati gecirmis hamileler bir bakar misiniz?

nailsofcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
427
284
53
Miyom ameliyati gecirdim ve simdi hamileyim ama sanirim miyomumun alindigi yer veya bebek oraya rahat tutundu bilmiyorum siddetli olmasa bile agrim var surekli.Arada bir cok yorulur veya oturursam bicak saplanmasi gibi gelip gidiyor.Benimki tup bebek onla mi ilgisi var yoksa yasim 40 onla mi ilgisi var yoksa miyom ameliyati yuzunden mi bilmiyorum.Sevgili hamiledaslarim sizde de agri var mi merak ettim.Bugun bel agrisi da eklendi.Yine sadece solda.Sol kasigima ve bacagima vuruyor.Doktor kanama ve agrida siddetlenme olmadikca onemseme dedi de hayat kalitem dusuyor ama.Surekli de uzanamam ki.Uzandim mi sorun yok ayaga kalktim mi basliyor.

Canım ameliyatı yeni mi oldun? Ben çok oldu miyom ameliyatı olalı hamileliğimi etkileyen bi ağrım yok. Tek sorunum normal doğum yapamayacak olmam, bu ameliyattan dolayı normal doğumda rahim yırtılabilir dedi ayrı ayrı görüştüğüm doktorlar. Bel ağrısı ara sıra bende de oluyo ama o hamilelikle alakalı normal ağrılar.

2015 Nisan ayinda olmustum.Evet bende sezeryan olucam.Dr.normal dogum yapamazsin ölürsün dedi.Eşimde yurt disinda oradaki dr lar halimi anlamaz diye korkumdan oraya gidemiyorum.Burada dr secebiliyorsun orada o şansin da yok.

2015 Nisan ayinda olmustum.Evet bende sezeryan olucam.Dr.normal dogum yapamazsin ölürsün dedi.Eşimde yurt disinda oradaki dr lar halimi anlamaz diye korkumdan oraya gidemiyorum.Burada dr secebiliyorsun orada o şansin da yok.
Ölürsün mü dedi töbe töbe o ne demek ya nasıl bi korkutmadır bana ölürsün falan demediler yırtılma olabilir dediler sadece. Aman canım neyse biz iyi düşünelim iyi olsun. Evet bunlar ciddi konular anlaşabilmek önemli ki iyi doktor bulmak da ayrı konu.

Bana olabilir demediler direkt olur dediler kac dr gorduyse oyle dedi keske miyom ameliyati gecirmeseydim.Normal dogum isterdim ben.Butun pisligi atiyorsun.Ameliyat,anestezi,dikis agrilari olmuyor.Ne guzel.

Bana olabilir demediler direkt olur dediler kac dr gorduyse oyle dedi keske miyom ameliyati gecirmeseydim.Normal dogum isterdim ben.Butun pisligi atiyorsun.Ameliyat,anestezi,dikis agrilari olmuyor.Ne guzel.
Benim 10 yıl oldu ameliyat olalı ondandır heralde riskim azalmıştır:)) evet normal doğum süper ama benim işime geldi çünkü korkardım normal doğurmaya

Benim 10 yıl oldu ameliyat olalı ondandır heralde riskim azalmıştır:)) evet normal doğum süper ama benim işime geldi çünkü korkardım normal doğurmaya
Oooo baya gecmis ustunden.Benim demek daha tam iyilesmemis ondan agri yapio hala.Regl olacagim zamanda ayni sekilde agriyordu.

Miyom ameliyatı sonrası rahimde yırtılma riskinden dolayı sezeryan ameliyat yapılıyor. Miyom ameliyatı sonrasında hamilelikte bir de plesentanın rahim ağzına yakın yere yerleşme riski var. Bende de şuan aynı durum

Sag ol.Allah nasip eder de buyurse agrim artacak demek ki diye dusunuyorum.Tabi basina bir sey gelmediyse kalbi hala atiyorsa.
Allah korusun sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebişin. Ameliyattan sonra hemen hamile kalabilirsin dedi mi sana doktor yoksa korun falan demiş miydi

Sen ne zaman oldun canım ameliyatı? Benim 10 yıl oldu çok büyüktü miyomum portakal kadar olmuştu o yüzden şimdi hamile kalabildiğme öyle şükrediyorum ki Allah beni ameliyat eden doktordan razı olsun tertemiz iş yaptı. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Allah korusun sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebişin. Ameliyattan sonra hemen hamile kalabilirsin dedi mi sana doktor yoksa korun falan demiş miydi
10 cm rahim icinden 10 cm de vajina kenarindan miyom aldilar.Hatta vajina kenarindakini bartolin kisti sanip bartolinimi de aldilar.Cikarilan seyin kist degil de miyom oldugu patoloji raporuyla ortaya cikti.Ameliyattan sonra 6 ay korunma yasagi koydular.Sonra da direkt tup yapacaksin cunku miyomun yenilenme ihmali yok buyuk dediler.Ben yumurta dondurup sonra kullanmayi planlarken dr allem kullem etti yukledi vallaha

Ah canım sen baya sıkıntı yaşamışsın çok geçmiş olsun. Olsun demek ki hayırlısı böyleymiş ilerde doktora dua edersin yavruşuna kavuşunca

Ah canım sen baya sıkıntı yaşamışsın çok geçmiş olsun. Olsun demek ki hayırlısı böyleymiş ilerde doktora dua edersin yavruşuna kavuşunca
Sag ol.Hic bilmiyorum.Bebisimi kaybetmek istemiyorum ama dogduktan sonrasi icin korkuyorum.Keyfime duskun bi tipim cok bunalirsam diye simdiden uzuluyorum cocuguma.cocuk sahibi olmayi hep cok sıkıcı bulmusumdur.hala fikrim degismedi galiba.Artik istedigin hicbir seyi yapamayacaksin.Neden?yarin bi gun bu benim hayatim vs.diye cemkirip aramaya sormaya usenen bi velet icin.

Bence ona kavuşunca fikirlerin değişir yani umarım:) yoksa işkenceye dönüşür ikiniz için de hayat. Tabiki korkuların endişelerin olabilir sonuçta çocuk yetiştirmek hiç kolay bişi değil, evet hayatın artık tamamen değişecek. Attığın her adımda önce onu düşüneceksin, düşünsene kendinden daha çok önem verdiğin bir insan geliyo dünyaya bizzat senin tarafından. Ben de en çok sağlıklı ve hayırlı bi çocuğum olur inşallah diye dua ediyorum. Ve maalesef bazen sen ne kadar sevgi dolu düzgün bir insan yetiştirmeye çalışsan da hayırlı evlat değilse işte bu en en zoru olur ama ben inanıyorum ki böyle örnekler istisnadır. Bizi sevip sayacak, değer verecek, önce kendine sonra başkalarına faydalı olabilecek evlatlar yetiştirebiliriz umarım.

Yegenlerim elimde buyuduler.Cocugum gibiler.Onlarsiz bir hayat dusunemiyorum.Kendime almiyorum onlara aliyorum.Her seyi onlar icin yapmak istiyorum.Onlardan once hayatimiz ne kadar bosmus diyorum.Onlardan daha fazla sevebilecegim bir sey olabilecegini dusunemiyorum.Annem cocugun olunca onlari unutursun bile evlat bambaska bir sey diyor ama en fazla onlar kadar sevebilirmisim gibi hissediyorum.Hatta onlara o kadar duskunum ki onlar ilk evliligimden olan cocuklarimmis ve baska evde yasiyorlarmis da ben ikinci evliligimi yapmisim yeni bir hayat kuruyormusum bencillik yapiyormusum gibi hissediyorum.Bakalim kismet olurda dogarsa gorecegim cocuk farkli mi?

Merhaba siz miyom ameliyatından ne kadar sonra transfer yaptırdınız acaba? Ben de tüp bebek yaptıracağım ilki ne yazıkli olmadı 2 embriyom var dr miyom ameliyatı ol daha sonra transfer yapalım dedi 3 ay bitti sakıncası olur mu acaba 3 aydan sonra normal deneme yapsam? Yardımcı olursanız sevinirim dr transfer için 6 ay geçmesi lazım dedi ama transfere kadar normal denesem nasip belki olur diyorum ama tutarsa çok mu erken olur acaba Beklemek mahvediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…