Miyom bebeğimi düşürür mü

21pamuk21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
1
0
1
28
2 tane çikolata kistim ve 1 tane miyomum vardı gittiğim doktorlar hep acil çocuk sahibi ol yoksa ilerde zor olur dediler. En son infertiliteye sevk ettiler daha gitmeden 6 ay denedikten sonra bu ay hamile olduğumu öğrendim. 2 dir doktora gidiyorum bugün çok moralimi bozdu neden hamile kaldın miyomun rahmini kapatıyor kese gözükmüyor dedi. Çocuk gelişmez dedi ama değerin çok güzel yükselmiş dedi beta hcg 1210. Miyomum 6 cmmiş öyle dedi. Aynı durumu yaşayan var mı kafayı yicem yardım edin görüntüleri de attım.

Eklentiler

• IMG_2438.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2437.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba. Benim de rahim dışında hamilelik öncesinden var olan bir miyomum vardı takip edilen. Ama hamile kaldığımda maalesef 8cm kadar olmuştu. Hamilelik başından 13.haftaya kadar lekelenmem oldu. Ben çok erken fark ettim gebeliği ve o günden beri hala progestan kullanıyorum. Çok şükür şu an 31+0 olduk ve her şey yolunda. Ama şunu da belirtmeliyim ki baştan beri yüksek riskli gebeyim bu miyom yüzünden. Hatta 2cm daha büyüdü. Benim için miyom ve bebeğin aynı yönde büyümüyor oluşu avantaj oldu. Umarım sizin için de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…