Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba benim dışında 12 santim .çoban çantası denedim ama fayda etmedi sizin kaç cmMerhabalar bende çoban çantasını duydum bende de dejenere miyom tespit edildi.
Sizin miyomuzun rahim içinde mi ve kaç cm ?
Benimki rahmin içinde 2,8 cm. Ama dışındaysa korkmayın bebeği etkilemiyor en azından, benimki için çogu dokttor ameliyat dedi, bende öncesinde bitkisel şeyler deniyorum. Ben yeni başladım çoban çantasına ama hayıt tohumu da önerenler var.
Sizde ağrı vs oluyor mu ? İlk nasıl tespit edildi ultrasonda mı ? Yoksa rahim emarı mı çektirdiniz ?
Dışında mı içinde mi rahmin ? O zaman içinde sizin sanırımEmar ve ultrasonla bakıldı böylede riskliymiş . Doktor 5 aylık bebek varmış gibi dedi
Benim dışındaDışında mı içinde mi rahmin ? O zaman içinde sizin sanırım
Ama 12 cm zor olmazmıDışında olan gebeliğe engel değil ama bebeğe baskı yapabilir ama bence korkmayın en azından içinde değil![]()
Bende pek ameliyattan yana deyilim herşeyi deniyorumAmeliyat olup olmamak tamamen size kalmış
Çok doktor gezdim birileri ol diyor birşleri olma diyorBende 4 doktora gittim 2 si ameliyat 2 si olma dedi bende ameliyattan yana değilim hakkımızda hayırlısı bir kaç doktora daha sorun isterseniz![]()
Size tavsiyem sizi ağrılarla yormuyorsa başka etkisi yoksa bence de olmayınÇok doktor gezdim birileri ol diyor birşleri olma diyor
Bende bebek düşünmeye başladığım zaman farkettim miyom olduğunu rahmin içindeydi küçüktü öyle büyükte değil önce ameliyatı düşünmeyelim dediler dene ilk senemde ikinci senemde denedim bir tane kimyasal gebelik olunca tekrar bi kontrol bu sefer doktorlar miyomu ameliyatla alalım dediler bir kaç doktora da sordum onlar da evet deyince 1.5 sene önce açık miyom ameliyatı oldum çok şükür iyi geçti ardından tüp bebeğe başladım tekrar miyom var göründü histereskopi oldum şimdi transfer sürecindeyimBende 4 doktora gittim 2 si ameliyat 2 si olma dedi bende ameliyattan yana değilim hakkımızda hayırlısı bir kaç doktora daha sorun isterseniz![]()