• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

miyomları olupta tüp bebek deneyenler

Melon

(:ʞoʎ ışıq uǝpıƃ sɹǝ
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
1.039
1
156
Diğer
miyomları olupta tüp bebek deneyenler nelerle karşılaştınız sonuçları paylaşırsanız sevinirim

merhaba tedaviye başlarken 1 tane küçük myomum olduğu saptandı ve tedavi sırasında alınan hormonlardan bayaa büyüdü ancak gebeliğe engel değil demişti drum. buna rağmen hamile kalabildim maalesef 8. hftda kanamalarım başladı ve 11. hftda düşük yaptım. ne derece etkisi oldu bilemiyorum gebelikte ve tedavi sırasında 2 katı kadar büyüyorlar ve rahimde bulunduğu yere göre zararsız olabildiği gibi , düşüğe de sebep olabiliyorlarmış.

peki şimdi aldırdınızmı duruyormu

miyomları olupta tüp bebek deneyenler nelerle karşılaştınız sonuçları paylaşırsanız sevinirim

hayatım bende ikinci denememde küçük zararsız olduğu sölenen bir miyonla tedavime devam edildi ve 10. haftalıkken ikiz bebeklerimi aniden kanamam başlamasıyla kaybettim.benim fikrimi sorarsan tatlım miyomun varken transferini yaptırma miyom adet kanamasıyla genelde gidermiş tedaviyi bir ay ertelemek daha iyi ben çok pişmanım keşke itiraz etseydim ama herşey allahtan yapılacak bişey yok.

peki şimdi aldırdınızmı duruyormu

hyr cnm doktor alınmasına gerek olmadığını söyledi hatta bazen operasyon sırasında yumurtalıklara zarar bile verilebildiğini ve bu riski göze almayacağını söyledi . bilmiyorum artık...

Back
X