Merhaba bayanlar miyömu olupta hamile Kalan ve devamında doğuran hanımlar var mı varsa kac kac cm de hamile kaldi risk yasadimi lütfen çok önemli cvp bekliyorum
ablam bu şekilde doğum yaptı 2 tane miyomu vardı ve rahim duvarına yapışıktı.. evet ağrısı biraz oluyordu ama doğum yaptı çok şükür bir şey de olmadı.. büyüklüğü de gayet büyüktü canım boyutu bilmiyorum ama daha 3 aylıkken miyomlar yüzünden karnı 6 aylık gibiydi öyleydi yani
ablam bu şekilde doğum yaptı 2 tane miyomu vardı ve rahim duvarına yapışıktı.. evet ağrısı biraz oluyordu ama doğum yaptı çok şükür bir şey de olmadı.. büyüklüğü de gayet büyüktü canım boyutu bilmiyorum ama daha 3 aylıkken miyomlar yüzünden karnı 6 aylık gibiydi öyleydi yani
Merhaba bayanlar miyömu olupta hamile Kalan ve devamında doğuran hanımlar var mı varsa kac kac cm de hamile kaldi risk yasadimi lütfen çok önemli cvp bekliyorum
Bende de bir adet miyom var cok buyuk degil ama cok ayakta durunca veya usutunce sag kasigimda cok agri yapiyor onun disinda miyoma bagli herhangi bir problemim olmadi simdiye kadar Allah'a sukur. Insallah da olmaz.
merhaba lütfen bilgisi olan varsa bana cevap verebilir mi? çok endişeliyim 31 yaşındayım bir oğlum var 3 yaşında dün spiral çıkartmak için doktora gittim 6 cm lik bir miyomumun olduğunu öğrendim . geçen yılki kontrolde hiç bişey yok demişti halbuki. dün de belki vardır ama o zaman karından ultrasonla bakmıştım ve mesane boşmuş dedi. bir yılda bu kadar büyüyen bir miyom kötü huylu olabililr mi?? CA testlerine baktı hiç sorun yok çok yüksek ihtimalle normal bir miyom ama çocuktan düşünmeden önce alınmasını öneririm dedi.myom rahim dışında dedi.biyopsi de yaptırabilirsiniz dedi. şuan çok korkuyorum. bu kadar büyük olması çok mu sıkıntılı gerçekten. ayrıca bir de spiralin ipi kopmuş ya da içine kaçmış göremedi. anesteziyle almam gerek dedi bu iki durumu yaşayan duyan bilen biri varsa lütfen yardım etsin ( böyle bir miyomla hamile kalmamalımıyım