MIYOMU olanlar buraya

arkadaşlar, doktorumun dediği her miyom erken doğum demek değil, yerine bağlı, rahimde olan miyomlar bile her zaman düşük tehlikesi demek değil... rahim içinde 6 cm miyomu olan arkadaşım ikiz doğurdu, hamileliğinin son 3 ayında yatmak zorunda kaldı ama sonuçta doğumu başardı... çokta korkmamak lazım.........

Valla ben korkanlardanım henuz amalıyat gunune karar verılmedı ama doktorum ısrarlı bende ŞaŞırmıŞ durumdayım henuz hıÇ hamıle kalamadım ama gunun bırındede kalırsam dÜŞÜk yapmak ıstemem yumurta rezervlerını etkılemesıde Çok dÜŞÜndÜrÜyo benı allah yardımcımız olsun bıde bu dertle ugraŞıyoruz

arkadaşlar, doktorumun dediği her miyom erken doğum demek değil, yerine bağlı, rahimde olan miyomlar bile her zaman düşük tehlikesi demek değil... rahim içinde 6 cm miyomu olan arkadaşım ikiz doğurdu, hamileliğinin son 3 ayında yatmak zorunda kaldı ama sonuçta doğumu başardı... çokta korkmamak lazım.........

Ameliyatını hangi hastanede olduğunu,birde ne kadar zamanda ayağa kalktığını öğrenebilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar... Suan her yere ama heryere yazmak istiyorum... Bunun sebebi sevincim degil... Birilerine umut olmak icin... Ben 6aylik evliyim... Ilk uc korunduk... Sonra bebek istedik.. Ama bende hic olmayn bir ara kanama ve sonra edet gecikmesi oldu.. Randevu alayim falan derken adet oldum... Bittince gittim ve doktor bana sen hicmi doktora gitmedin 6cm miyomun var ve kistin var dedi ameliyat olmaliymisim... Ne oldugumu anlayamadim... Sonra ben baska buyuk bir hastaneden doktor adi aldim ona gittim bu arada mr cekildi 6cm miyom 7cm kist var... O doktorda hamile kalma ihtimalin %30_%50arasinda dedi ve ameliyat olamazsin yoksa rahmin alinir dedi... Dunyam yikildi aglaya aglaya mahvoldum ve hemen bir ozel hastaneye gittim... Oradaki doktorum hamile kalabilecegimi soyledi ama istersen ameliyat ol kafan rahat olsun dedi bende biraz denemek istiyorum dedim... Pekk sen bilirsin dedi kist icin duphaston verdi... Adetin ikinci gunj gel dedi... Ve iste sok ben adet olmadim hatta ben bu iki doktorada gittigimde 2-3gunluk hamileymiyim... Bu bir ayda ne yaptim biliyormusunuz... Bir sogan suyu birde dua... Elimden geldigi kadar dua... Unutmayin kizlar rabbim ol der ve olur... Allahim hepimize evlat versin hayirli ve saglikli olarak.. InsaAllah siz tez zamanda hamile kalirsiniz bende sorunsuz saglikli bir hamilelik gecirip saglikli ozursuz kusursuz hayirlisiyla bebegime kavusurum... Unutmayin sadece dua...

Back
X