miyomu olup riskli durumda olanlar hangi doktoru tavsiye edersiniz?

YILDIZ1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
861
6
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar
kuzenim ikizlere hamile ve aynı anda büyüyen miyomları var şuan 3-4cm birkaç tane...... doktoru miyom yüzünden düşük veya erken doğum olabilir demiş doktorundan memnun değil. çok ilgisiz neredeyse allaha havale edelim diyecek, şimdi titiz bir doktor araştırıyoruz ama kim kimdir nedir bilemiyoruz, özellikle miyomların riskleri konusunda uzman doktor önerinize çok ihtiyaç var. istanbulda kendisi.

Canım benim arkadaşım da ikizlerine hamileydi ve benzer bir sorun yaşadı...Riskli gebelik uzmanı die ayrı bir uzmanlık alanı var..Tam adını hatırlayamadı ama İstanbul da riskli gebelik uzmanı die internetten araştır ilk bahsettiğim prof. çıkıyor..Alkan bey ama soyadını çıkaramadım şimdi...

miyom riski için riskli gebelik uzmanı araştıralım o halde sağol gözdem
miyomlar çocukla beraber büyürmüş yerini daraltıp düşük yaptırıyormuş endişeliyiz.
başka öneriler varmı arkadaşlar
şuan miyomu olup hamile olanlar yardım.

kimse cevap vermemiş

selam, miyomlar düşük yapıyor deniyor ama, benim bir arkadaşım miyomla sağlıklı doğum yaptı, miyomda büyüdü bebekde,
önemli olan miyomun yeri diyorlar,
bende de 2 ufak miyom var , o yüzden bende de riskli bir durum var aslında ama, olmuyor diye brişey yok,
geç değilse, prof dr. ümit özekici var, veya dr . Bülent Faka, ikiside gayet iyi konularında .

sevgiler,

canım çok teşekkür arkadaşa hep yatıcaksın dendi çok zor günler geçiriyor
herkese hayırlı hemilelikler

benimde saplı myomlarım var 3 tane ve 13 haftalık hamileyim büyüme yaptılar biraz, dr banada aynı şeyleri söyledi 4 ay progestan ilac kullanımı verdi 3 ay kullandım daha 1 ay daha kullanıcam yanında 3 ılaç daha verdi hatta agrılarınolur dedı sezeryan olucak kesin aynı anda alınacak ben 7 ay dolsun hayırlısınla dıyorum, istanbul avrupa yakasında özel ataköy hastanesinde ayla hn gidiyorum orta yaşlı bir dr, ve çok ilgili hatta bana benim bir arkadaşım vardı aynı durumdaydı suan 1 kızı var dedı içimi rahatlatmıştı, bir fikir olsun istanbuldaysan eger

Arkadaşlar iki kez micro dan sonra hamile kaldım ve bebeği erken doğumla kaybettik.Şimdi sezeyan sonrası kanama lar fazla olduğundan doktora başvurdum 3 cm lik miyom ve damarlı yapılar gördüler.Adet başlaması için ilaç 10 günlük verdi ve 6 günü geçen adette kürtaj yolunu gösterdi.Korkuyorum başından ne miyomum ne başka birşeyim vardı ne yapacağım konusunda çok kararsızım benzer durumları yaşayan arkadaşlardan yönlendirme istiyorum.Allah cümlemizle beraber banada sağlık versin inşallah.Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…