Miyositol positive kullanan varmı

Bu ınsulın dırencı ıcın verılıyor kızlar.Polıkıstık overın zemınınde sekerle baglantısı olabılecegı ıcın.Öncelerı glıkofac glıfor gıbı seker hastalarının kullandıgı ılaclar verıyordu sımdılerde bunu verıyorlar.Bu arada aynı asamalardan gecmıs bırıyım su an 3 yasını doldurmak uzere olan oğlum var.Allah herkese nasıp etsın ınsallah.Klomenı defalarca kullandım.Asılama vs yaptırdım negatıftı.Rahım fılmı semen analızlerı en son rahmımde perde varmıs onun ıcın hıstereskopı olmus ve tup bebeğe randevu alacakken soğan kuruyle ıcımı temızleyeyım dedım meger hamıle kalmısım.Denemenızı mutlaka önerırım.Ben hep adet duzensızlıklerıyle ugrastım 7 ay görmedıgımı bılırım.Yumurtalarım buyumuyordu degıl catlayacak...Zayıftım ustelık kılo ver de dıyemıyordu doktorlar.Cunku o zaman da duzene gırıp hamıle kalıyorlar.Sonucta vaktı gelınce oluyor.Agladıgımı delı gıbı korktugumu hatırlıyorum sımdı...Ugrastırsa da oluyor ıcınız ferah olsun.Tabı baska sorun varsa bılemem.Şimdı nıye yazdım bunu ben de kullanacagım cunku yıne 5 aydır adet görmedım ve malesef cok ıstahlıyım ve 10 kılo aldım.Zaten doğumda aldıklarımı vermısken usstune eklendı.Bu bır kısır döngu.Yıne adet sökturucu progestan ıgne ,Sonra doğum kontrol hapıyla adet görme surecı - cocuk ıstemıyorum baska- sonra bu ınnsulın dırencı ıcın ılac kullanılacak.kılo vermem de sart elbette.Yalnız bu ıstah kapatacakken bazı arkadaslar aldıgını yazmıs sasırdım.Neyse benım dıyeceklerım bu kadar.Sevgıler ...

Gözün aydın canım bende hamileyim miyositol ve klomen kullanıyordum inşallah kucagımıza aldığımız günleride görürüz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim gozunuz aydin bizde 3 senedir evkiyiz binsorun yok ama cocugumuz olmuyor acaba vitamin hapini kafamiza gore alip kullanabiliyo muyuz takviye olarak bana ne onerirsiniz neler yapabiliriz lutfen yardimci olun rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin amin

Canim gozunuz aydin bizde 3 senedir evkiyiz binsorun yok ama cocugumuz olmuyor acaba vitamin hapini kafamiza gore alip kullanabiliyo muyuz takviye olarak bana ne onerirsiniz neler yapabiliriz lutfen yardimci olun rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin amin

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Ben de çocuk istiyorum 2 yıllık evliyim. Ancak son 5 aydır çocuk in çalışıyoruz. Doktorum bana da miyositol verdi. Gıda takviyesi olarak geçiyor bu hap, ilaç değil. Yumurtanın kalitesini arttırıyor ve büyümesini kolaylaştırıyor dedi doktorum. O nedenle çocuk düşünen kadınlar rahatlıkla kullanabilir. Bana reglimin 2. günü başlamamı söyledi günde 1 hap alıyorum. Yararını görürsem paylaşacağım.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Ben de çocuk istiyorum 2 yıllık evliyim. Ancak son 5 aydır çocuk in çalışıyoruz. Doktorum bana da miyositol verdi. Gıda takviyesi olarak geçiyor bu hap, ilaç değil. Yumurtanın kalitesini arttırıyor ve büyümesini kolaylaştırıyor dedi doktorum. O nedenle çocuk düşünen kadınlar rahatlıkla kullanabilir. Bana reglimin 2. günü başlamamı söyledi günde 1 hap alıyorum. Yararını görürsem paylaşacağım.
Merhaba canim ben o haptan almadim doktorum bana duosvid multivitamin yazdi onu kullanacakmisim 5-6 ay kadar hamile kalsam.bile devam edecekmisim vitamin takviseymis

Merhaba canim ben o haptan almadim doktorum bana duosvid multivitamin yazdi onu kullanacakmisim 5-6 ay kadar hamile kalsam.bile devam edecekmisim vitamin takviseymis
İnşallah faydasını görürsün canım. Bakalım ben de bU ay başldım kullanmaya. Allah hayırsını versin

Ben de Subat'tan beri yani yaklasik 3 aydir miyositol kullaniyorum doktorumun tavsiyesi ile. 4 yildir cocuk icin ugrasiyoruz. Bizimkisi sebepsiz infertilite :( Insallah guzel bir sonuc alirim da buraya yazmak nasip olur.

Back
X