Miyositol positive kullananlar

Aycaaa007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
14
2
1
28
Merhaba kızlar, doktor bana miyositol positive diye bir folik asit verdi bu ilacı kullanıp hamile kalanlar oldumu?

Ben yaksaik 1 yil kullandm fakat bi faydasini göremedim yani enazindan gozle gorulur bisey olmadi. Insallah sizde işe yarar.
Ozel bide o ilac sgk karşılamıyor 85tl aliyordum ben onu icecegime normal folik asit e geçtim falbiol kullaniyorum istedigim dr a da yazdrabiliyorum sorun olmuyor 3 4 tl bisey veriyorum. Bende kan pihtilasmasi oldugu icin bebe aspirinide kullaniyorum surekli.

Merhaba kızlar, doktor bana miyositol positive diye bir folik asit verdi bu ilacı kullanıp hamile kalanlar oldumu?
Merhaba bende 6 ay hamile kalamadım doktor banada bu ilacı verdi 3 ay devam etmemi istedi ben 2 kutu bittikten sonra hamile kaldım. İnşallah sizde tez zamanda kalırsınız

Merhaba bende 6 ay hamile kalamadım doktor banada bu ilacı verdi 3 ay devam etmemi istedi ben 2 kutu bittikten sonra hamile kaldım. İnşallah sizde tez zamanda kalırsınız
Banada doktor bugün verdi hadi Bismillah bakalım inşallah bende mucizemw kavuşurum tez zamanda

merhaba hala buralardamızınız
banada doktor bu ilaçtan verdi yanında da 1x1 yazıyor
günde 1 adetmi demek oluyo ?
ve herhangi bir günde başlayabilirmiyim ? yoksa adet sonrası falan mı
aç mı tok mu hiç bişey yazmamış

Back
X