Mız mız hamişler

JUSE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
558
12
46
İstanbul
merhaba kızlar.ben şu an 10 haftalık gebeyim.(9+3)ama öyle mızmızım ki:-((belki benim gibi anne adaylar vardır diye böyle bi başlık açmak istedim:-))))

aslında gün içinde iş yerinde fena sayılmam.sabah bulantılarım çok az.sabah kahvaltı ve öğlen yemeği en azından bişeyler yiyebiliyorum.akşam oluyo bi şekilde.ama işten eve gelip koltuğa uzandığımda başlıyo mide bulantım.midem boş çünkü bulantıdan bişey yiyemiyorum.yemeyince de midem ağrımaya başlıyo.akşam zar zor dramamine adlı ilacı içip bişeyler yiyorum.tabi ki çok az:-(O DA UYKU YAPIYO SAAT 9 DA YATIYOM.

şu akşam bulantılarımdan bi türlü kurtulamadım.aslında çok acıkıyorum.ama aklıma yemeği getirince midem bulanıyor.

bazı günler başım ağrıyo.bazı günler kalçam ve bacaklarım.bazen alttan alttan vajinama doğru bişeyler batıyo.bi de kendimi çok çirkin hissetmeye başladım.yüzüm solgun.sanki biraz da zayıfladım.zaten zayıfım:-(

böyle böyle geçiyo günler.tek istediğim eskisi gibi yemek yiyebilmek.bebek için dr.herşey normal diyo.ama ben ne zaman hamileliğin tadını çıkarıcam????

VAR MI BENİM GİBİ MIZMIZ ANNELER????

allah tamamına erdirir inş... bende hamile kalınca senin gibi mızmız olacağımı tahmin ediyorum bir an evvel günler geçsede hamile kalsam çok sabırsızlanıyorum....
bulantılarında biran önce geçer umarım canım...:))

ben cnm çok mızmız ve pinpirikliyim.allah 9ay sonunda kucağımıza almayı nasip ederinşallah

merhaba kızlar.ben şu an 10 haftalık gebeyim.(9+3)ama öyle mızmızım ki:-((belki benim gibi anne adaylar vardır diye böyle bi başlık açmak istedim:-))))

aslında gün içinde iş yerinde fena sayılmam.sabah bulantılarım çok az.sabah kahvaltı ve öğlen yemeği en azından bişeyler yiyebiliyorum.akşam oluyo bi şekilde.ama işten eve gelip koltuğa uzandığımda başlıyo mide bulantım.midem boş çünkü bulantıdan bişey yiyemiyorum.yemeyince de midem ağrımaya başlıyo.akşam zar zor dramamine adlı ilacı içip bişeyler yiyorum.tabi ki çok az:-(O DA UYKU YAPIYO SAAT 9 DA YATIYOM.

şu akşam bulantılarımdan bi türlü kurtulamadım.aslında çok acıkıyorum.ama aklıma yemeği getirince midem bulanıyor.

bazı günler başım ağrıyo.bazı günler kalçam ve bacaklarım.bazen alttan alttan vajinama doğru bişeyler batıyo.bi de kendimi çok çirkin hissetmeye başladım.yüzüm solgun.sanki biraz da zayıfladım.zaten zayıfım:-(

böyle böyle geçiyo günler.tek istediğim eskisi gibi yemek yiyebilmek.bebek için dr.herşey normal diyo.ama ben ne zaman hamileliğin tadını çıkarıcam????

VAR MI BENİM GİBİ MIZMIZ ANNELER????

cnm duygusal farklılıklar yaşamadım şükür bulantımda olmadı ama şöyle söylim diğer söylediğim herşey var...bi defasında 12 hftlıkken 3 gün boyunca kustum..şöyleki kayınvalidemin yemeklerini bebişim beğenmedi..iyemediğin için açlıktan mide ağrıları çektim ardından yediğim içtiğim suyu çıkardım bu böyle olunca gün boyu devam etti... şunu ffark ettim bu arada feci mide ağrım oluyordu hiç yaşamadığım kadar.. acıkmadan yemelisin saatine bak.. ara açıldıysa hemen bişeyler ye...bacak ağrısı kasık ağrısı ve vajinal batmalar oluyo ne yazıkki cnm.. sabrediceksin..az kaldı geçer sonrasıda rahim büyüdüğü için karnında hafif olucak artık dönem dönem oluyo bişeyler...ALLAH SANA BEBİŞİNE SAĞLIK VERSN CNM..

canım benim inş.dediğin gibi olur allahım sabrını versin de ben çekiyom ya ne de olsa geçici bi süre diyip rahatlatıyom kendimi...sonuçta 6 ay daha kaldı.napıyım bebeğim iyi olsun da:-((

selam ben de10 haftalik hamileyim ve cok mizmiziiiim, cok istahsizim lokmalar agzimda buyuyooo hic bisey yiyemiyorum,uc kilo verdim..kendimi cok halsiz ve gucsuz hissediyorum...insaallah 3. ayin sonunda gecer...

meraba cardinal:-)))bugün mide ağrısıyla uyandım:-)))hergün bi sıkıntım var:-((allahım bize ve tüm annelere 9 ay boyunca yardım etsin....

Sanki kendimi okudum. 10+3 oldum ve herşeyden tiksiniyorum.hersabah sarı safra kusuyorum iştahım yok 4 kilo zayıfladım ve artık usandım mide ağrılarımdan bulantıdan.geçsin artık dua ediyorum hep. Baktım olmuyo ağlamaya vurdum kendimi.çok zormuş yaa

meraba cardinal:-)))bugün mide ağrısıyla uyandım:-)))hergün bi sıkıntım var:-((allahım bize ve tüm annelere 9 ay boyunca yardım etsin....

selam canim Allah hepimizin yardimcisi olsun ...ilk 3 ay icin zor diyorlar napalim insaallah saglikla hayirlisiyla atlatiriz..ben bide oyle sulugoz oldum ki sacma sapan seylere aglayabiliyorum...ama ben cok uzaklardayim biliyomusun.. annemden, kizkardesimden coook uzaktayim..insanin su doneminde en yakinlarindan ayri olmasi cok zoooor....:5:

slm kizlar 27 haftalik hamileyim bende .. sizin gibi hep endiselerle oflayip poflamalarla mide bulantilariyla gecti simdiye kadar zamanim...ilk baslarda düsük korkusu vardi hep bende..sonra bulantilar derken yerine neden bu bebegi hissetmiyorm geldi.. simdiyse ya erken dogarsa!bugunde az hissettim bebegi biseymi oldu dusunceleri var..ha tabi erken dogm yapma korkusunuda gecmemek lazim..anlicaginiz zor süre bu 9 ay..tek dilegim allahim bizi sag salim bebeklerimize kavustursun:nazar:

hepimiz benzer şikayetler yaşıyoruz gerçekten zorlıuyor ama napalım bebişlerimizi sağlıklı olsunda.bende çok sulugöz oldum nerdeyse hergün 1 kez ağlıyorum hemde nedensiz.rabbim beterinden korusun hepimizi geçecek şnşallah hepsi geçecek

Back
X