oğluşum çok mızmız sürekli ağlayan bir bebek....şuan 4.5 aylık...bebek tabiki ağlıyacak mızmızlanacak ama sürekli böyle...yere bırakıyorum cıyakcıyak...kucağımda bazen duruyor bazen yine mızmızlanıp ağlıyorrr.....10 günlükken gaz sorunumuz başladı o yüzden sürekli ağlıyordu sadece kucağımda sallarken sakinleşiyordu şuan gaz problemimizde yok .... inanın ne yapacağımı şaşırdımmm.......
2.sınıfa giden birde kızım var...bebişimden dolayı onunlada düzgün ilgilenemiyorum ve kendimi acaip suçlu hissediyorumm...allahdan kızım çok anlayışlı ve ödevlerini kendi yapan derslerine çalışan bir çocuk .....ben kızımlada ilgilenmek istiyorum onada zaman ayırmak istiyorum ama imkansız oğluşumdan kimseye zaman kalmıyor...
sabah akşam nasıl oluyorr anlamıyorum...ve inanınki çok yoruldum.....herşeyden hemen sıkılıyor ve ağlamaya başlıyor...o ağlarken içim acyıor....çok seviyorum bebişimi ama beni inanılmaz yoruyor....
emekleyince belki düzelir diyorum ama bilmiyorum yaa ...
(
2.sınıfa giden birde kızım var...bebişimden dolayı onunlada düzgün ilgilenemiyorum ve kendimi acaip suçlu hissediyorumm...allahdan kızım çok anlayışlı ve ödevlerini kendi yapan derslerine çalışan bir çocuk .....ben kızımlada ilgilenmek istiyorum onada zaman ayırmak istiyorum ama imkansız oğluşumdan kimseye zaman kalmıyor...
sabah akşam nasıl oluyorr anlamıyorum...ve inanınki çok yoruldum.....herşeyden hemen sıkılıyor ve ağlamaya başlıyor...o ağlarken içim acyıor....çok seviyorum bebişimi ama beni inanılmaz yoruyor....
emekleyince belki düzelir diyorum ama bilmiyorum yaa ...

Son düzenleme: