mızmız oğluşum ve ben....:(((

lllalll

b@rış ve @loş'un @nnişi:)
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
5.030
2
156
45
Ankara
oğluşum çok mızmız sürekli ağlayan bir bebek....şuan 4.5 aylık...bebek tabiki ağlıyacak mızmızlanacak ama sürekli böyle...yere bırakıyorum cıyakcıyak...kucağımda bazen duruyor bazen yine mızmızlanıp ağlıyorrr.....10 günlükken gaz sorunumuz başladı o yüzden sürekli ağlıyordu sadece kucağımda sallarken sakinleşiyordu şuan gaz problemimizde yok .... inanın ne yapacağımı şaşırdımmm.......
2.sınıfa giden birde kızım var...bebişimden dolayı onunlada düzgün ilgilenemiyorum ve kendimi acaip suçlu hissediyorumm...allahdan kızım çok anlayışlı ve ödevlerini kendi yapan derslerine çalışan bir çocuk .....ben kızımlada ilgilenmek istiyorum onada zaman ayırmak istiyorum ama imkansız oğluşumdan kimseye zaman kalmıyor...
sabah akşam nasıl oluyorr anlamıyorum...ve inanınki çok yoruldum.....herşeyden hemen sıkılıyor ve ağlamaya başlıyor...o ağlarken içim acyıor....çok seviyorum bebişimi ama beni inanılmaz yoruyor....
emekleyince belki düzelir diyorum ama bilmiyorum yaa ...:((

Son düzenleme:
canim allah sabır versin e tabi baya zor bir durum hakikaten..ama senin oglan seni baya yoruyor.ama yapacak pek bişey yok canimsanirim biraz daha zamanı var.emeklemeye ve yürüyeme başlayınca biraz rahat edersin umarim..gerçi benim kızım emeklemedi ama genede belli olmyor..ne güzel kızında anlayışlı bir çocukmuş vallahi tebrik ettim maşallah..
birde canim babasi ilgilenmiyormıu azıcık ona biraksan sende rahatlarsın hemde kızınla ilgilneme firsatı yakalmıiş olursun

canim allah sabır versin e tabi baya zor bir durum hakikaten..ama senin oglan seni baya yoruyor.ama yapacak pek bişey yok canimsanirim biraz daha zamanı var.emeklemeye ve yürüyeme başlayınca biraz rahat edersin umarim..gerçi benim kızım emeklemedi ama genede belli olmyor..ne güzel kızında anlayışlı bir çocukmuş vallahi tebrik ettim maşallah..
birde canim babasi ilgilenmiyormıu azıcık ona biraksan sende rahatlarsın hemde kızınla ilgilneme firsatı yakalmıiş olursun

cnm eşim ilgileniyor ama oğluşum 5 dak. fazla babasında durmuyor...kıyametleri koparıyor....ben alınca susuyor....:bbo:
eşim sağolsun kızımla çok igileniyor durum böyle olunca...baba kız takılıyorlar artık....:asigim:

cnm eşim ilgileniyor ama oğluşum 5 dak. fazla babasında durmuyor...kıyametleri koparıyor....ben alınca susuyor....:bbo:
eşim sağolsun kızımla çok igileniyor durum böyle olunca...baba kız takılıyorlar artık....:asigim:

canim sanirim baba-kız düşkünlügüde böyle başlıyor anne kardeşle ilgileniyor büyük olan babaya kalıyorzemuszemushiçolmazsa ordan şanslisin canim eşin ilgileniyor ne güzel kızınla
yoksa senin halin daha bir harap olurdueminim
allah sabrini veriyor canim:1hug:

Lalcim demek senin oglus 4,5 aylik oldu : ) masallah canim
Allah kolaylik versin canim
bazi bebekler boyle oluyor cevremde gordugum kadariyla
aslinda cocugun bir SIKintisi olmadigi halde bagiran bebek cok gorduk
sukur benimkiler boyle dedildi ,degil (kucuk 15 aylik oldu ) : )

sabir canim
ins. emekleyince duzelir cunku buyudukce huylari degisiyor bebeklerin

zepp cnm maşallahh oğluşunaaa....nasılda çabuk geçiyor zamann....
kızımda yaramazdı ama bu kadar değildi cnm oğluşum başka bir boyut....
inşallah cnm emekleyince düzelir...aslında hiç umudum yok ama :(((

zepp cnm maşallahh oğluşunaaa....nasılda çabuk geçiyor zamann....
kızımda yaramazdı ama bu kadar değildi cnm oğluşum başka bir boyut....
inşallah cnm emekleyince düzelir...aslında hiç umudum yok ama :(((

ins. canim
hayir umutsuzluga kapilma

kolayliklar diliyorum canim
anne olmak zor is delikafadulden

Back
X