MOBBİNG ŞİKAYETİM VE OLANLAR

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Hayata bir kez geliyoruz ve ben ilk kez hakkımı savunmak istedim ve şube müdürünü bölge müdürüne bana kötü davrandığı ve hakaret ettiği gerekçesiyle telefonda şikayet ettim, %100 haklı iken haksız çıkarıldım, şaşkınım, bölge müdürü yüzüme telefonu kapadı.
Sabah saatlerinde bölge müdürünü aradım ve gayet saygılıydım, müdür beyle ilgili sıkıntılarımdan bahsettim, istediğim en ufak resmiyazıda sıkıntı çıkardığını,hamileyken senisürerim dediğini ve en son herkesin içinde bana psikolojiksorunlu dediğini kendisinin tıp doktoru olup olmadığını sordum.Çok rencide edildimdedim
Adam uzun uzun dinledi, sonra dedi ki
B.MÜDÜRÜ:'zaten bu sorunları biliyoruz, daha önce size geçici görevle başka müdürlük önerdik kabul etmediniz dedi(geçici görev tayin süresinden sayılmadığından, kendisinin dediği müdürlüklerin lokasyonları vs ters olduğundan, geçici görev yerini değiştirebilirler,o riski eşimle alamadık, çocuğun kreşi vs), istediğim sadece bölge müdürlüğü idi)
BEN:Yani diyorsunuz ki bu müdürlükte çalıştığım sürece bunları çekmek zorundayım?(Mobbingi doğal karşıladığı için sordum)
B.MÜDÜRÜ:memur orada çalışmam burada çalışmam diyemez herkes bölgede çalışamaz, kişiye göre iş yok(halbuki bölgede 4yıldır geçisi görevle çalışan bir personel var ve kadro dolu göründüğünden tercih yapamıyorum, her halükarda o bayan yerine ben de çalışabilirim değil mi,ikimiz de eşitolduğumuza göre)
BEN: 'ama çalışanlar var bölgede, bizimonlardan ne farkımızı var ki'
B.MÜDÜRÜ:Uslubunu düzeltmen gerek, devletmemuru bu uslupla konuşmaz, senin asıl sorunun bu, ben bu konuşmayı devam ettrmiyorum, genel müdürlüğeşikayet et, suç duyurusunda bulun

dedi kapadı.
resmen restiçekti, müdürü savunuyor, mobbingi yok görüyor ve omüdürlükte çalıştığım sürece bunları yaşayacağımı ima etti,resmen onu savunuyor, hak adalet yok, onu anladım

Şimdi ne yapmam gerek?Kendi müdürlüğümde iş yükünü kaldıramıyorum, işleri yetiştiremiyorum, sonuçta işmobbinge gidiyor ve kimsenin umrunda değil, ama sesimi çıkarmak istiyorum artık, bir sonraki adımım ne olmalı?

bimer e şikayet et.mobing ile ilgili başka ne kurumları var bilmiyorum.
BİMER için silsileyi takip etmek gerek yoksa direkt suçlu oluyorsunuz ve ceza alıyorsunuz,iş resmiyete döküldüğünde personel müdürü savunacak ve yalnız bırakılıcam ve kendimi bu şekilde savunabileceğimi düşünmüyorum

işleri yetiştiremiyorsunuz iş yukunu kaldıramıyorsunuz????? laf soylenince mobbing mi oluyor ???? siz akıllısınız işini yetişeren enayi yani. bence size az bile yapıyorlar. ayrıca sorunlarınız olduğunu siz kendiniz yazmıstınız burda .iş yuku az olsun ,lokasyonu guzel olsun devlet babanızın çiftiği sandınız her halde .

merak etiğim şu ben memur ve o da müdür olduğu için ben haklı olsamda haksız mıyım ya da haksız mı olacağım hakkımı arayamayacakmıyım, yüzüme telefon mu kapatılacak
müdür bey yalanı öyle güzel söylüyor ki yemin ederim söylediklerine neredeyse ben bile inanacağım

işleri yetiştiremiyorsunuz iş yukunu kaldıramıyorsunuz????? laf soylenince mobbing mi oluyor ???? siz akıllısınız işini yetişeren enayi yani. bence size az bile yapıyorlar. ayrıca sorunlarınız olduğunu siz kendiniz yazmıstınız burda .iş yuku az olsun ,lokasyonu guzel olsun devlet babanızın çiftiği sandınız her halde .
iyi de bunlar 2yıl önceydi, her halikarda başka bir bölüme verebilir değil mi, 2 yıldır çalışmıyorum zaten, evdeyim, 2yıl sonra bir evrak istedim, işimi zorlaştırıyor

Yeni üyelik almışsınız ama ben sizi hatırladım.

Sizi hatırladım çünkü inanılmaz sinirlenmiştim "işimi yapamıyorum, bu yüzden mobbinge maruz kalıyorum" hezeyanlarınıza.

Geri göreve çekilmeyi isteyen, işini yapamadığını iddia eden, KPSSde "yeter ki atanayım" kafasıyla araştırmadan tercih yapıp sonra da şikayet eden üyesiniz.

Kurum içindeki sorunlarda eşinizin sizin namınıza ofise gidip konuştuğunu da hatırlıyorum. Eski konunuz aşağıda.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/isyerinde-mobbing.940458/

Hakkınız olduğunu dahi düşünmüyorum, insanlar neticede geçici görev seçeneği sunmuşlar, işinize gelmediği için kabul etmemişsiniz.

Adam size "zaten bu sorunları biliyoruz" dediğinde siz sorunların amirinizle ilgili olduğunu düşünmüşsünüz, ona çok güldüm. Adamın biliyoruz dediği sorunlar sizinle ilgili olan şeyler hanımefendi.

Size empatik yaklaşamıyorum. Bu kafanın yanına yaklaşamamak çok güzel.

Kendinizi ifade ediş şekliniz çok yanlış. Böyle konuşmaya devam ederseniz kimse başınıza gelenlere inanmaz. Dik konuşmak yerine yerinizden memnun olmadığınızı ve yerinizin değiştirilmesini istediğinizi söyleyebilirdiniz. Uslubunuzu değiştirmediğiniz sürece her gittiğiniz yerde aynı problemi yaşarsınız. Ayrıca isteğe göre iş olmaz, size verilen görevi yerine getirmek ve işleri yetiştirmek zorundasınız. Orası babanızın şirketi değil devlet kurumu. Başaramıyor ve kendinizi yetersiz görüyorsanız istifa edersiniz. Öyle az çalışayım ama maaşımı alayım derseniz aldığınız para helal olmaz size.

Bende ilk konuda sizi hatirlamistim meger yeni uyelikmis
Bence sizin onlara yaptiginiz mobbing ve bisey yapmamalarini anlamiyorum
Uslubunuz cok sert ters
Ne demek isleri yetistiremiyorum bolge istiyorum mobbinge gidiyor
Birde orda calisana laf soylemissiniz
Bolge mudurunu ne cesaret arayabiliyorsunuz adam sizi dinlemis bas edemeyince kapamis
Haksizsiniz bosa problem cikarmayi biraki bence

Ben de hatırladım şimdi sizi.
İş yogunlugundan şikayet edip yetiştiremediginizi başka yere geçmek istediginizi yazmıştınız.
Tabi orası dingonun ahırı zaten

iyi de bunlar 2yıl önceydi, her halikarda başka bir bölüme verebilir değil mi, 2 yıldır çalışmıyorum zaten, evdeyim, 2yıl sonra bir evrak istedim, işimi zorlaştırıyor[/QU
bu arada ben de hatırladım eski konularınızı yani uyelik sanırım bu.
keyfime gore iş diyorsunuzsunuzda farkındamısınız sizi ciddiye alan yok.insanlar sizi psikolojik sorunlu olarak tanımlıyor.sizde zaten psikolojik sorunlarım var tiklerim var diyip tedavi olmayan birisiniz .genel mudurunde sorundan kast ettiği sizsiniz .buda yeni moda herhalde işimi yapamıyorum uyuralınca da mobbing oluyor soylemi. eski konularınızdan hatırladım esiniz soz vermisti sizi baska yere aldırcam diye :) ben genel mudur olsam hakkınızda sorusturma acar ya surdururum ya işten cıkartırım cunku işinizi yapmayıp sizi uyaranı mobbing yapıyor diye sikayet etmek iftiraya giriyor.ayrıca bende devlet memuruyum mudurunuz hakkında yazılı olarak sikayette bulunursanız sorusturma acılır ve bu sartlaar altında adamın sucsuz olduğu ortaya cıkar size bide guzel iftira davası acar. nesye su 657 degisince kurtulucaz sizin gibilerden.

Back
X