Mobbing ve Mükemmelliyetçilik..

O yüzden mi ilk mesajında sadece not ortalamandan, çift anadalından, hocaların bile paşa paşa saygı duymak zorunda kaldıklarından bahsettin.

Bence biraz da mütevazilik, alçakgönüllülük erdemlerini de öğren küçük kız. Bırak seni başkaları övsün.
Nasıl haksız yere ezildiğimi de yazdım, "sadece" not ortalamamı paylaşmadım id'i tavan yapmış arkadaşım.
Başkaları övüyor zaten, övme amacım olsa başka türlü davranırdım merak etme.
Hocalarım paşa paşa saygı duymak zorunda demedim, benle samimi olmayanlar dahi paşa paşa duymak zorunda dedim.

Valla elde ettiğim başarılarla da gurur duyacağım, kime ne kimin haddine?

Böyle bir platformdan çok daha fazla yerlerde ve ortamlarda başarımı paylaşma fırsatım oldu, gerek duymuyorum burada açıkçası.
Yalnızca durumu açıklamak için paylaştım. Memnunum ancak memnun olmadığım kısım her daim düşünmek zorunda kalmam. Yani oh bugün de rahatım diyemiyorum hiçbir zaman.
Ha buarada bu platform bdv biliyorsun. Dertli insanların derdini anlatması ve yardım alması için var.egolu insanların k..ç. ini kaldırmak için değil. .
Neyse akşam akşam. .

Egon ergenlikte şişmiş şişmiş simdi patliyosun dikkat et çatlama kiz :) :)
Egonun dahi anlamını bilmeden burada konuşuyorsun ya :)
Sigmund Freud'u tavsiye ederim, egonun id'in süperego'nun tanımını bil de öyle konuş.

Süperegonun, kısaca senin ve senin gibilerin, dayatmalarından azadeyim şükür :)

O yüzden mi ilk mesajında sadece not ortalamandan, çift anadalından, hocaların bile paşa paşa saygı duymak zorunda kaldıklarından bahsettin.

Bence biraz da mütevazilik, alçakgönüllülük erdemlerini de öğren küçük kız. Bırak seni başkaları övsün.

Insanda yok ise edep neylesin medrese mektep. Okusa alim olsa yine merkep yine merkep.

Bosuna kos koca ogretmenler bile gormemezlikten gelmemis :)

Ha buarada bu platform bdv biliyorsun. Dertli insanların derdini anlatması ve yardım alması için var.egolu insanların k..ç. ini kaldırmak için değil. .
Neyse akşam akşam. .
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun

Bdvnin tanımını bilerek konuşalım. Belki sebep var ya da yok. Belki de yorumlar istiyorum :)
Derdin ben olmuşsam eksi tuşuna basarsın başka dertlere yol alırsın.

Sigmund Freud'u tavsiye ederim, egonun id'in süperego'nun tanımını bil de öyle konuş.

Birazdan seni banlarlar. .ve cidden iyi olur..Sigmund Freud u bir tek sen mi okudun??))))
Hahahaha....))))

Insanda yok ise edep neylesin medrese mektep. Okusa alim olsa yine merkep yine merkep.

Bosuna kos koca ogretmenler bile gormemezlikten gelmemis :)
Koskoca öğretmenler dersiniz, sonra burada tecavüz eden de öğretmen olunca zır zır zırlarsınız.
Böylesi kavramlara tapan sizin gibilerde yok asıl edep.
Öğretmen sıfatını geçirip de her haltı yiyenler dolu, sıfatlara tapmamanı tavsiye ederim. :)

Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun

Bdvnin tanımını bilerek konuşalım. Belki sebep var ya da yok. Belki de yorumlar istiyorum :)
Derdin ben olmuşsam eksi tuşuna basarsın başka dertlere yol alırsın.
Yorumumdaki değil övgü istiyorsun tatlım. .istediğimı yaparım elbet ama ukalaliga asla tahammül etmem. Kib tatlım. .

Hayirlisi be yavrum :)
Inşallah. Oldu burdakilerinde cok selami var gule guleeee :)

Hahaha inan burdaki her hatun suan senin gibi bir tarafi kalkik sen ile dalga geçiyor iyi eglendim ben valla sagol :)

Burda ne uni. Bitirmis avukatlar doktorlar hakimler var. Neyin kafasindasin soyle acik acik bilelim soz cok acitmadan vurucaz :):)

Koskoca öğretmenler dersiniz, sonra burada tecavüz eden de öğretmen olunca zır zır zırlarsınız.
Böylesi kavramlara tapan sizin gibilerde yok asıl edep.
Öğretmen sıfatını geçirip de her haltı yiyenler dolu, sıfatlara tapmamanı tavsiye ederim. :)

Tamam reis en buyuk sensin hepimiz sana tapiyoruz :)

Tamam reis en buyuk sensin hepimiz sana tapiyoruz :)
Sizin şeytanınız kendiniz olmuşsunuz, şeytana ne hacet :)
Size iyi şirkler diliyorum, öğretmenlere taparsınısonra bir iki öğretmen daha tecavüz eder çocuklara o zaman da pis öğretmenler dersiniz, dönmedolaplığınızı alkışlıyorum :***

Ay kaçtı ortalaman bidaha yaz ne olur..okudukça açılsın içimiz. .hocalar herkes nasıl paşa paşa saygı duymuş sana bidaha yaz be ne olur bak. .biz yerlerde sürünüyoruz. Dayak sefalet cehalet hepsi bizde))))

Size iyi şirkler diliyorum, öğretmenlere taparsınısonra bir iki öğretmen daha tecavüz eder çocuklara o zaman da pis öğretmenler dersiniz, dönmedolaplığınızı alkışlıyorum

Ustun basarilarinizin yaninda daha az ego ve terbiye tavsiye ederim.
Cevrenizde o kadar insan oldugunu da dusunmuyorum, varsa da hepsinin bir cikari vardir buyuk ihtimalle.
Mukemmel (!) kisiliginize en ufak bir elestiriyi kaldiramiyorsunuz.
Derdim var diye acmissiniz, cozum yolu sunanlara laf sokup ben halimden memnunum diyorsunuz.
Ego tatminine geldiyseniz yanlis yerdesiniz.
Tek basarili tek zeki insan siz degilsiniz, burada laf attiginiz insanin sizin icin cok degerli olan not ortalamasinin sizden az mi cok mu oldugunu bilmiyorsunuz.
Nacizane tavsiyelerinizle okudugunuz kitaplarla ezmeye calistiginiz insanlar o isin ehli cikarsa bir gun, o zaman iki kere dusunursunuz konusmadan once.

Size iyi şirkler diliyorum, öğretmenlere taparsınısonra bir iki öğretmen daha tecavüz eder çocuklara o zaman da pis öğretmenler dersiniz, dönmedolaplığınızı alkışlıyorum :***

Şirk demişken sirke gitsek bu kadar eglenmeyiz ayy sen ölme emii :)

En nefret ettiğim insan karakteri budur işte. Başarılı olduğunu düşündüğü için burnu havada gezen hiçbir eleştiriye tahammülü olmayan ve içinde insan sevgisi olmadığı gibi saygısı da olmayan.
Yalnız kalacaksın böyle gidersen.kimse senin gibi biri ile yakın olmak istemez.
Acınacak haldesin.hala hava yapmaya uğraşıyorsun.

En nefret ettiğim insan karakteri budur işte. Başarılı olduğunu düşündüğü için burnu havada gezen hiçbir eleştiriye tahammülü olmayan ve içinde insan sevgisi olmadığı gibi saygısı da olmayan.
Yalnız kalacaksın böyle gidersen.kimse senin gibi biri ile yakın olmak istemez.
Acınacak haldesin.hala hava yapmaya uğraşıyorsun.

Hanim kizimiz cok basarali çifte dalda ilerliyor edebiyat super ama karsina insan gelse iki laf edemicek. Biz belki bu kadar zeki degiliz ama karsimdaki insani hey yavrum hey sulu götürür susuz getiririz :)

Yapılan yorumlar canınızı sıkıyorsa kibleyin. Edebinizi bozunca o ilk yazdığınız mükemmeliyetçi tarife uymuyorsunuz.

Herkese laf yetiştirmeye ve üstelik uslubunuzu bozarak bunu yapmaya çalışmanız hoş durmuyor buradan.

Kendinizi ifade edememissiniz. Ilk yoruma verdiğiniz cevapla bu anlaşılıyor.
Hem derdim.var bu konuda diyorsunuz hep yok derdim gayet iyiyim diye de ilistiriyorsunuz.

Başarılı öğrenci iyidir. Ailenin ve kendinizin verdiği emek boşa gitmiyor.

Nasıl bir okulda okudunuz bilemiyorum ama başarılı öğrenci her zaman sevilir. Ilk okulda da ortaokul da da. Sırt dönen öğretmen hiç görmedim. Belki yanlış degerlendirdiniz.
Öğrenciler arasında elbette kıskançlıklar olacaktır.

Bu arada verdiğiniz tecavüz örneği ise çok gereksiz. Bu kadar fütursuzca kullanmayın. Siz örnek verirsiniz başkasının canı yanar.
Orneklendirilecek bir durum değil.
Başka yol bulun.

Back
X