• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mobbing

mesude12

sineksavar
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
110
4
296
Diğer
devlet memuru olarak calışmaktayım ama başımda öyle bir müdür var ki işe girdiğim 99 yılından beri böylesini görmedim çok baskıcı ve küçümser nitelikte konuşuyor mevzuat bilgisi de yok belki de onun için böyle yapıyor artık dayanamıyorum neler mobbing kapsamına girer hastaneye gidicem hemen gel diyor ama bunu öyle bir tarzda söyluyor ki tabii bunu şikayet edemem çünkü kendini haklı çıkartır iş bölümünde daha önce bir iş için demiş ki diğer bayan kapalı bunu o yapsın yani açık olan ben böyle hakkı yoktur ama eminim ki inkar eder söylediğini bir kere de sen türkçe anlamıyormusun demişti sonuçta neler şikayet kapsamına girer ve silsile yolu nasıl takip edilir yani doğrudan avukatla mı yoksa kuruma dilekçe vererek mi maliye bakanlığına bağlı bir yerde çalışıyorum üsttekilerin memurları böcek gibi gördükleri bir kurumda maalesef işlerine gelmedi mi silsile takip edilmedi diye ceza bile verirler üstüne

Back