Moda Haberleri Moda Blogundan Beklentiniz Nedir ?

zebram

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
5
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben modayı takip etmeyi bu konuda okuyup araştırmayı seven biriyim.
Bu aralar moda ile ilgili bir blog açmak istiyorum.
Ben kendi giydiklerim değilde moda ile ilgili haber ve tavsiyelerin olacağı bir blog olacak.
Siz bir blog takip ettiğinizde ondan beklentini nedir?
Ne tür paylaşımlar yapması sizi tatmin eder.
fikirleriniz benim için önemli :)

Merhaba arkadaşlar ben modayı takip etmeyi bu konuda okuyup araştırmayı seven biriyim.
Bu aralar moda ile ilgili bir blog açmak istiyorum.
Ben kendi giydiklerim değilde moda ile ilgili haber ve tavsiyelerin olacağı bir blog olacak.
Siz bir blog takip ettiğinizde ondan beklentini nedir?
Ne tür paylaşımlar yapması sizi tatmin eder.
fikirleriniz benim için önemli :)
mesela fikir almak istiyorsan youtube da denizshares var onun bloguda ondan fikir alabilirsin..

Ben bloglara sık sık bakıyorum.
En sıkıldığım bloglar,kataloglardan resim aktaranlar,bir de boy boy defile resimleri paylaşanlar.
X modacının yeni sezon modellerini ben kendim de netten bulabilirim.

Blogdan ne beklerim,mesela sezonun moda renk ve parçaları,ulaşabileceğim markaların öne çıkan modelleri,onların nasıl kombine edilebileceği,belki mağaza-vitrin gezilerinden görüntüler,gördüğümüz-beğendiğimiz moda parçaların nerelerden alınabileceği...

Aslında ne giydim postları ilham verici olunca hoşuma gidiyor.
Alelade gündelik veya farklı olacağım diye uçuk yapılmış kombinler ilgimi çekmiyor:)

Bence bir blogta gezdim gördüm giydim tarzında bir şeyler paylaşılmalıdır.
Bana kendi üzerinde farklı kombinler göstererek bunları nereden ve ne kadara temin edebileceğimin bilgisini paylaşmalı. Çünkü beğendiğim ürünlerin benim bütçemin üstünde mi değil mi bilmek isterim sonradan hayal kırıklığına uğramaktansa baştan bilmek daha iyi bence.
Bir de nasıl basit kombinler oluşturabileceğimiz hakkında bilgiler paylaşsa süper olurdu.:16:

Ben bloglara sık sık bakıyorum.
En sıkıldığım bloglar,kataloglardan resim aktaranlar,bir de boy boy defile resimleri paylaşanlar.
X modacının yeni sezon modellerini ben kendim de netten bulabilirim.

Blogdan ne beklerim,mesela sezonun moda renk ve parçaları,ulaşabileceğim markaların öne çıkan modelleri,onların nasıl kombine edilebileceği,belki mağaza-vitrin gezilerinden görüntüler,gördüğümüz-beğendiğimiz moda parçaların nerelerden alınabileceği...

Aslında ne giydim postları ilham verici olunca hoşuma gidiyor.
Alelade gündelik veya farklı olacağım diye uçuk yapılmış kombinler ilgimi çekmiyor:)

ya bunu söylemen çok iyi oldu valla en azından neye yoğunluk vermem gerektiği kafamda daha çok netleşti teşekkürler :16:

Bence bir blogta gezdim gördüm giydim tarzında bir şeyler paylaşılmalıdır.
Bana kendi üzerinde farklı kombinler göstererek bunları nereden ve ne kadara temin edebileceğimin bilgisini paylaşmalı. Çünkü beğendiğim ürünlerin benim bütçemin üstünde mi değil mi bilmek isterim sonradan hayal kırıklığına uğramaktansa baştan bilmek daha iyi bence.
Bir de nasıl basit kombinler oluşturabileceğimiz hakkında bilgiler paylaşsa süper olurdu.:16:

bende hala araştırma sürecindeyim biraz bilgi sahibi olup öyle açmayı düşünüyorum sağol canım önerilerin için :)

Moda denince aklıma göz zevklerime uygun ürünler bulmak istiyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle gelecek sezonla ilgili moda haberlerini almak isterim. Tepeden tırnağa. mesela 2014 yaz sezonunun saç rengi kesimi ( gerçi bu konuda asla modaya uymamak lazım ne yakışıyorsa insan onu yapmalı ) yazın öne çıkan rengi. moda olan parçalar ayakkabılar, sandaletler.. vs...

2. ünlü modacıların tasarımları defileleri...

3. noda ve sanat camiasının giyim tarzı..

4. kendi giydiğin ve kombin ettiğin ürünler. ve sokak modası..

5. kesinlikle aksesuarlarr...

6. haberler.... indirim olsun kullandığın makyaj ürünleri hakkında olsun...

7. zaman zaman çekilişler... takipçiler için...

aklıma gelenler....

Back
X