Moda Pink kampanyası :)

bende üye oldum ,basladım arkadaslara bahsetmeye benim linkimle uye olsunlar diye bakalım ,su ana kadar 6 uyem oldu leoparlı cantayı cok begendim ,uye sayımı tamamlayınca onu istiyeceğim .bir de arkadaslarının alısverişinden prim olayı cok guzel ben tupper filan yapıyordum kazanırsam onu bırakırım

link hata veriyor canım bende o kampanyaya dahilim bazı aksaklıkları var bakalım göreceğiz nekadar ciddiler

eslemimm senin nasıl gidiyor kaç uyen oldu ? ,hangi yöntemlerle arkadaslarını davet ediyorsun ben cok anlamıyorum netten ,hediyeyi aldıgında paylaşırmısın canım

arkadşalar hiç zaman kaybetmeyin.
tamamen kandırmaca bu site. şimdi de önce gönderdik p.tesi gelecek dedi.
şimdi 1 ay süreli diyor. inanıp zaman harcamayın

arkadşalar hiç zaman kaybetmeyin.
tamamen kandırmaca bu site. şimdi de önce gönderdik p.tesi gelecek dedi.
şimdi 1 ay süreli diyor. inanıp zaman harcamayın

Şekerim bende kampanyadaydım hemen uyelerimi kontrol edip dogrulugundan emin olduktan sonra haklı olarak ( fake uyelik gerçekleştiriyor bir çok kişi ) urunumu gonderdiler daha oncede yazmıstım leopar çantayı aldım , daha bir çok arkadasım da birsuru hediye aldılar , bence bu kadar fevri davranmaktansa sakin olup yetkili biri ile gorusseydin eger uyelerin boş uyelikler değilse hakkını ara derim ben

kazandığımdan 2 hafta sonra bana
süremiz 1 aydı kusura bakmayın dediler. Bana çok mantıklı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…