http://www.*************/?__ref=Yo6dZzoRMxa6r36yIo sitesine üye olduktan sonra arkadaşlarınızı davet ediyosunuz davet ettiğiniz en az 25 kişi de siteye üye olursa birbirinden güzel hediyeleden seçtiğinizi adresinize yolluyorlar ısrarla tavsie ediyorumm :81:
bende üye oldum ,basladım arkadaslara bahsetmeye benim linkimle uye olsunlar diye bakalım ,su ana kadar 6 uyem oldu leoparlı cantayı cok begendim ,uye sayımı tamamlayınca onu istiyeceğim .bir de arkadaslarının alısverişinden prim olayı cok guzel ben tupper filan yapıyordum kazanırsam onu bırakırım
eslemimm senin nasıl gidiyor kaç uyen oldu ? ,hangi yöntemlerle arkadaslarını davet ediyorsun ben cok anlamıyorum netten ,hediyeyi aldıgında paylaşırmısın canım
arkadşalar hiç zaman kaybetmeyin.
tamamen kandırmaca bu site. şimdi de önce gönderdik p.tesi gelecek dedi.
şimdi 1 ay süreli diyor. inanıp zaman harcamayın
arkadşalar hiç zaman kaybetmeyin.
tamamen kandırmaca bu site. şimdi de önce gönderdik p.tesi gelecek dedi.
şimdi 1 ay süreli diyor. inanıp zaman harcamayın
Şekerim bende kampanyadaydım hemen uyelerimi kontrol edip dogrulugundan emin olduktan sonra haklı olarak ( fake uyelik gerçekleştiriyor bir çok kişi ) urunumu gonderdiler daha oncede yazmıstım leopar çantayı aldım , daha bir çok arkadasım da birsuru hediye aldılar , bence bu kadar fevri davranmaktansa sakin olup yetkili biri ile gorusseydin eger uyelerin boş uyelikler değilse hakkını ara derim ben