Moda Haberleri Moda terimlerine bir yenisi daha eklendi: "Snood".

radika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.024
4
116
İstanbul
2009-2010 Sonbahar-kış sezonunda Burberry, Missoni, Donna Karan ve Hermès’in snoodları çok konuşuluyor.

Snood aslında ne tam atkı, ne de tam fular. İkisi arası bir aksesuar. Esnek yapısı ve çok farklı kombin seçeneklerine uyum sağlamasıyla modanın yaratabileceği sezonun en heyecan verici tasarımlarından biri. Pratik ve kolay, hem de boynunuzda her daim sıcaklığı hissettiriyor. Trençkot, gömlek, bluz, elbise, sweat-shirt’lerin üzerinde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Yakın bir zamanda çeşitli markaların da snood’larını vitrinlerde göreceğinizden emin olun!

Burberry

Burberry

Burberry

Burberry

Donna Karan

Donna Karan

Donna Karan

Donna Karan

Hermes

Hermes

Missoni

Missoni

güzelmiş atkıyı sarmaktansa kafandan geöir ve çık.
evde kendide yapar insan bunu yaratıcı olmak lazım:)

çok hoş ben beğerndim valla karda kışta çok ii bir şeyyyy....

çok hoşmuş yalnız. inanılmaz kullanışlı ve de.. başliyim hemen tekrarlamaya snooood snoooood! :)

batikte var bu snood' lardan el örgüsü ve trikolarını gördüm ben çok beğendimopuyorumnanaktan kıyafete farklı bir hava veriyor.

her tarza uygununu da seçmek mümkün şık bir kıyafet için kürk bir snood, spor bir kıyafet üzerine de trikodan takılabilir. çok pratik ve kullanışlı zemuszemus

off dolaplara zar-zor, sıkış tepiş sığdırdık ıvır zıvırları hadi bakalım bi de bu çıktı başımıza...

valla örmek çok iyi fikir kızlar ben bi tek düz örgü biliyorum bundan bitane yapabilmek için o kadarı bana yeter zatenkaydirigubbakcemile5

ben de örmeye karar verdim bundan şöyle 10 numarayla falan yapıcam ama tok dursun :51:
deneyelim bakalım nası olacak :44:

Demek adı Snoodmuş:27: Ben adını sanını bilmeden görmüş çok beğenmiş ve örmüştüm (en azından örmeye çalışmıştım).. Kullanışlı güzel ayrı havası olan birşey yalnız sadece örgü olanları beğendim diğerleri pek tarzım değil:50: