Moda uğruna palyaçoluk.

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
363
$6.webp

$9.webp

$15.webp

$20.webp

$19.webp

ıııyyyyyyyyyyyy allahım ne iğrenç bunlar bence bir şey için böyle giyinmiş ya yoksa böle sokakta günlük gezmezler heralde

yok artık :1shok:
günlük halleri değil diimi bunların :1shok:
acıdım.. yazık..şakkıdı

Palyaço
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Palyaço kelimesi, isim (palya'ço) İtalyanca pagliaccio kelimesinden dilimize yerleşmiştir.Kendisini seyredenleri güldüren ve eğlendiren, acayip kılıklı, yüzü aşırı ve komik biçimde boyalı oyuncu:

Palyonço diye bir kelime yoktur

Bu konuyu açan arkadaş bu onların tarzı evet biraz sıra dışı ama ne palyaço gibi nede iğrenç bu fotoğrafları buraya koyarken ki amacın ne ya biri senin başka bi siteye boy boy fotoğraflarını koyup altada korktum,ödüm patladı,palyaço,acıdım gibi yorumlar yazsa eminim hoşuna gitmez şimdi sen konu hoşuna gitmediyse bakma dersin bende öyle yapıcam kötükedihüso

acikcasi bende altta bi aciklama bekliyordum..
belki yasadiginiz yerde filan böyle insanlar var
ve bisey icin böyle bu hale gelmisler diye düsündüm ama sadece cok korkunc filan
yazmissiniz..
evet gercekten hic hos degil, ve korkunc eger bunlar
herhangi birsey icin böyle hazirlanmamislarsa...

Palyaço
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Palyaço kelimesi, isim (palya'ço) İtalyanca pagliaccio kelimesinden dilimize yerleşmiştir.Kendisini seyredenleri güldüren ve eğlendiren, acayip kılıklı, yüzü aşırı ve komik biçimde boyalı oyuncu:

Palyonço diye bir kelime yoktur

başlığı görünce ben yazacaktım ama sen ayrıntısıyla anlatmışsın.teşekkür ederim.a.s.

insanların dış görünüşleri ve yüzleriyle dalga geçmenin çok günah olduğunu bildğim içim
yorumsuz sadece bakmakla yetindim
umarım türkiye ye böyle bi moda gelmez :Saruboceq:

bazıları normal geldi bana ama bazılarıda acayip abartmışlar gerçektende..
ama palyaço demiyorum...

Bir trend filan herhalde.
Ama korkunç veya iğrenç gelmedi bana.Sadece oldukça değişik.

Back
X