Modadan anlayan kızlar buraya lütfen!!!

karamela8785

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
383
7
68
kızlar 1.60 boylarındayım normalde 48 dim ama şuan hamilelik nedeniyle 62 kiloya çıktım :( Ve bu bayramda kuzenim evleniyooor.ne giyeceğimi bilmiyorum
1) hamile için abiyeler çok pahalı,okadar masraf yapmak istemiyorum.bunun için fikir verirmisiniz?
2) hani moda olan önü kısa arkası uzun etekler varya;onlardan alsam diyorum ama kısa boylulara yakışırmı? yada ön kısa boyu nerden başlamalı???kendim dikeceğim ama yakışırmı bilemedim.
fikir istiyorum kızlar ... (kendi diktiğim modellerde aşağıdaki mesajımda )

Son düzenleme:
kızlar 1.60 boylarındayım normalde 48 dim ama şuan hamilelik nedeniyle 62 kiloya çıktım :( Ve bu bayramda kuzenim evleniyooor.ne giyeceğimi bilmiyorum
1) hamile için abiyeler çok pahalı,okadar masraf yapmak istemiyorum.bunun için fikir verirmisiniz?
2) hani moda olan önü kısa arkası uzun etekler varya;onlardan alsam diyorum ama kısa boylulara yakışırmı? yada ön kısa boyu nerden başlamalı???kendim dikeceğim ama yakışırmı bilemedim.
fikir istiyorum kızlar ...

canım öncelikle hamilelik nedeniyle artan kiloların seni sakın üzmesin ;) oradan bir " :( " yüz ifadesi yamışsın hiç gerek yok :D

önü kısa arkası uzun modeller son günlerde son derece moda. bence tercihin onlardan yana olmalı ;) ön kısa boyu çok alçak olursa hamileliğin ön plana çıkar. (gerçi şu an fiziğin ne durumda bilemiyorum ama ) bunları düşün derim. istersen resimli örnekler de tartışabilirz ;)

$100_6333.webp $100_6329.webp $100_5492.webp
canım yükledim resimlerimi.siyahlı resmim hamile kalmadan yani 5,5 ay önceki resmim resmen ewrim geçirdim :52: demek istedğim bu dizaltınmı başlasın yoksa yoksa dizüstündenmi bu fizikle bilemedimki...? bu arada bunlarıda ben diktim denemek amaçlı nasıl durcak die :46: :46:

Göğüs altından bollaşan elbiseleri orta boylu hamilelere çok yakıştırıyorum, bence sen de denemelisin:34:
Kendin dikebilir misin bilmiyorum ama satın alsan da çok pahalı olmaz.

$angelina-jolie-hamile-kiyatleri-2.webp $abiye-elbise-modelleri-6.webp $2008_RyanA_01.webp

gögüsaltından yere kadar uzun elbisemi ?aslında benimde hoşuma gidiyor ama bu sefer hem şişko hemde kısa görünmezmiyim acaba?malum yopuklu ayakkabıda giyilmiyor bu hamilelik döneminde...bide gögüslerde büyüdü iyice sutyen bulmakta zorlanıyorum.oyüzden kendim dikmeyi düşündüm ama bulursam alırım güzel fikir yinede teşekkürler :49:

gögüsaltından yere kadar uzun elbisemi ?aslında benimde hoşuma gidiyor ama bu sefer hem şişko hemde kısa görünmezmiyim acaba?malum yopuklu ayakkabıda giyilmiyor bu hamilelik döneminde...bide gögüslerde büyüdü iyice sutyen bulmakta zorlanıyorum.oyüzden kendim dikmeyi düşündüm ama bulursam alırım güzel fikir yinede teşekkürler :49:

Yok canım aksine bu elbiseler bacak boyunu uzun göstericek:34:
Annecim kardeşime hamileyken bi elbise almıştı o geldi aklıma,,
boyu kısadır balık etlidir de ama çok yakışmıştı hala aklımda:31:

Göğüs kısmını geniş tutarsan toparlar göğüslerini:34:

Back
X