modasizsiniz.blogspot.com//pabuclar.blogspot.com sitelerinden alış veriş yapan var mı

Levrek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
1.328
29
163
merhaba kızlar
modasizsiniz.blogspot.com ve pabuclar.blogspot.com sitelerini uzun zamandır takip ediyorum ve bişeyler almayı planlıyorum aramızda burdan daha önce alış veriş yapmış olan ya da siteler hakkında fikri olan varmıdırrr?

canım bu aakkabıları yabancı bir internet sitesinde 10 20 dolar aralığında satıyolrlar.yani bunlar birnevi kazıkçı.

canım bu aakkabıları yabancı bir internet sitesinde 10 20 dolar aralığında satıyolrlar.yani bunlar birnevi kazıkçı.

Kesinlikle katılmıyorum kazıkçıda ne demekbilmiyorumkismile madem yabancı siteden takibini yapıyorsunuz sepete bir kaç ürün atıp kargo fiyatınıda gözden geçirin inanın görülen fiyatın 2-3 katına geliyor ehh üstüne alınacak 3-5 lirayada kimse laf etmez sanırım o kadar uğraşılacak sipariş takip vs...20 dolar deseniz sepete atın etti size 40 dolar ayakkabının fiyatı yine 50-60 liraya geliyor... üstelik belli bir miktar üstü alabiliyorsunuz 100dolarlık alacaksınız mesela 100 dolarda kargo ücreti vermelisiniz...

evet bunlarda yurt dışından getiriyorlarmış ve bu nedenle iade olmuyomuş ama yurt dışından aldığımızda da kargo yüklü oluo

evet yurtdışındaki bazı sitelerde kargo acayip yüklü oluyor nasıl oluyor anlamadım ama bunlarda 3-5 tl gibi kargo ücreti alıyoruz diolar en ufak bi dosya bile 3tl oluyo bu sefer alıpda kapıya gelince 15-20tl kargoyla karşılaşmaktan korkuyrum valla

Hangi site acaba bu?
Eğer gerçekten kargo ücreti uygunsa bakmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…