Taaa liseden beri hayalimdi bu isim. Ama çevremdekilere beğendiremiyorum. Eşim sıcak bakıyor onun dışındakiler beğenmiyor.Dara kırmızı odada gördüğümden beri aklimda hep
Kabıyla beraber tartılan şeyin kabının ağırlığı demek. Daha cirkin bir anlam ve isim duymamistim.Dara kırmızı odada gördüğümden beri aklimda hep
Banada darağacını çağrıstırdıKabıyla beraber tartılan şeyin kabının ağırlığı demek. Daha cirkin bir anlam ve isim duymamistim.
Evet oyle bir çağrışımı da var. Direkt anlamı da var. Insan çocuğuna boyle bir kötülük yapar mı?Banada darağacını çağrıstırdı
Zaten kırmızı odadaki bütün isimler uydurmaca. Kumru,dara,Süheyla,boncuk,keklik, pembe... Güncel değil,Evet oyle bir çağrışımı da var. Direkt anlamı da var. Insan çocuğuna boyle bir kötülük yapar mı?
Kumru, Süheyla, Pembe var olan isimlar. Keklik de vardir büyük ihtimalle köylerde. Boncuk da olabilir duymadim hiç ama.Zaten kırmızı odadaki bütün isimler uydurmaca. Kumru,dara,Süheyla,boncuk,keklik, pembe... Güncel değil,
+1Kabıyla beraber tartılan şeyin kabının ağırlığı demek. Daha cirkin bir anlam ve isim duymamistim.
Kesin "Cennetin 4. Kapısında bekleyen melek" tarzinda uydurma bir anlami daha vardir.+1
Çok kötü gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?