Mol gebelık?????

Mrb bıraz bılgı verır mısınız?
Kaç ay bekledınız ?
Benım 8. Ayım olacak tekrar eder korkuyorum cesaret edemiyorum. Beta her ay verıyorum sıfır hıc artmadı doktor 6. Ay yeterlı demişti.Sızin tekrar etmedı mı ve kaç ay sonRa tekrar hamıle kaldınız?

Benim ilk gebeliğim moldü. Patoloji öyle çıktı. 3 ayda bir kan verdim senin gibi. tekrarlamadı çok şükür. Benim doktorum 1 sene beklememi söyledi. 1 sene doldu. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür.

Benim ilk gebeliğim moldü. Patoloji öyle çıktı. 3 ayda bir kan verdim senin gibi. tekrarlamadı çok şükür. Benim doktorum 1 sene beklememi söyledi. 1 sene doldu. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür.
Canım oncelıkle sağlıkla doğar ınşallah.Ben yurt dışındayım ve doktor 6. Ay yeterlı demıştı şimdi son ıkı ay da ben kendımi hazır hissetmiyorum dıye bekledım.Korkum tekrar eden olmuş mu dıye doktor bana hıc gormedım demişti.

Selam canım, ben mol gebelik geçirdim sonrasında 1 yıl bekle dedi Dr her ay kan verdim.çok şükür değerler çabuk düştü 1 yılın sonunda çalışmalara başladım 5 ay sonra hamile kaldım.belki daha çabuk kalırdım fakat çok istediğim için sanırım biraz geç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…