Mol gebelikten sonra hamile kalan arkadaş arıyorum

kayazelha

BiRiCiK kIzIm ZeYnEp NiSa
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
830
13
98
MERHABA ARKADAŞLAR,

ben 6 ay önce kısmı mol tanısıyla bebeğim 11 haftalıkken kürtaj oldum...bebeğim 6 haftalıkken zaten kalbi durmuş:43:..
zor günler geçirdim kabullenmem zor oldu:43::14:...şimdi ise 6 ay geçti benimki kısmi mol gebelik olduğu için zamanın yeterli olduğunu düşündüm ama doktorum 6 ay daha yani tam bir senen dolması gerekiyor dedi...şimdi bu yaşamışolduğum gebeliği geçirmiş ve hamile kalmış çocuğu dünyay getirmiş bir anne arıyorum....kafamda sorularım varda??????????:74::70:

çok geçmiş olsun canım,herşeyde vardır bi hayır.

mol gebelik geçirenler diye bi başlık vardı,orayı bulursan daha geniş bilgi edinebilirsin.

MERHABA ARKADAŞLAR,

ben 6 ay önce kısmı mol tanısıyla bebeğim 11 haftalıkken kürtaj oldum...bebeğim 6 haftalıkken zaten kalbi durmuş:43:..
zor günler geçirdim kabullenmem zor oldu:43::14:...şimdi ise 6 ay geçti benimki kısmi mol gebelik olduğu için zamanın yeterli olduğunu düşündüm ama doktorum 6 ay daha yani tam bir senen dolması gerekiyor dedi...şimdi bu yaşamışolduğum gebeliği geçirmiş ve hamile kalmış çocuğu dünyay getirmiş bir anne arıyorum....kafamda sorularım varda??????????:74::70:

merhabalar kayazelha;
Mol gebelik yaşadıgını geçmiş dönemde mol gebelik yasayanlar bölümünde okumustum.Orası kapatıldı şimdi bende dahil olmak üzere mol gebeliği yaşayan birkaç arkadasımla beraber buradaki konuyu açtık.Henüz topiğimizde çocugunu kucagına alan yok ama hamile olanlar war ugrarsan belki yardımcı olabilirler sana topiğimiz bu : http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/443488-mol-gebelik-yasamis-olan-yada-yasayanlar-2011-a.html
Dışarıdanda birçok mol gebelik yaşayan kişilerle görüstüm sormak istediklerini paylasırsan yardımcı olmaya çalışırım.Sevgiler....

Back
X