Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mol gebelikten sonra hamilelik için ne kadar beklediniz ?
Kızkardeşimin başına gelmişti doktoru da çok iyi ve detaycı bi doktordu. 6 ay bekliyceksin demişti. Tabi yaşla ilgisi olabilir...….. 34 yaşındaydı o zaman.
bende 1. ayda kürtaj oldum pataloji sonuçlarım parsiyel mol olarak geldi ama bende hiç bulgu görmedi doktor betam da 25 günde sıfırlandı. doktorum 1 adet geçir korunmayı bırak dedi dediğini uyguladım ama kaç ay oldu gebelik olmadı bende
bende 1. ayda kürtaj oldum pataloji sonuçlarım parsiyel mol olarak geldi ama bende hiç bulgu görmedi doktor betam da 25 günde sıfırlandı. doktorum 1 adet geçir korunmayı bırak dedi dediğini uyguladım ama kaç ay oldu gebelik olmadı bende
çok enteresan mesela benimde hcg şu an 1.3 falan üzerinden 40 gün geçti kürtajın yani çabuk düştü ama bana ille de 1 sene korunun diyorlar ve çok moralim bozuluyor 1 sene sonra korunmayı bırakınca hemen olacak sanki de