Dün kürtaj oldum... Son beta değerlerim 73000 civarındaydı... Doktorum molar gebelik geçirebilme ihtimalimden bahsetti ve gebeliğin sonlandırılması gerektiğini söyledi... 2. Bir doktordan da aynı sonucu alınca dün kürtaj oldum ve pazartesi patoloji sonuçları netleştiğinde 2. Bir kürtaj geçireceğim ki bu molar gebelik kesinleştiğinde daha derinlemesine temizlik için gerkeliymiş... Doktorm 6 - 8 ay gebelik orucundan söz etti ve doğum kontrol hapı verecek...
Ben bundan sonrasını merak ediyorum... Bunu geçirip de daha erken tarihte hamile kalıp olumsuzluk yaşayanlar oldu mu ya da söylenilen gibi bekledikten sonra gebe kalma çabaları nasıl sonuçlandı merak ediyorum... 1000 de 2ye girdğim için bana yanıt gelme ihtimalinin düşüklüğünü biliyorum ama o kişiyi bile burada bulabilrsem rahatlayacağım... ?
Ben bundan sonrasını merak ediyorum... Bunu geçirip de daha erken tarihte hamile kalıp olumsuzluk yaşayanlar oldu mu ya da söylenilen gibi bekledikten sonra gebe kalma çabaları nasıl sonuçlandı merak ediyorum... 1000 de 2ye girdğim için bana yanıt gelme ihtimalinin düşüklüğünü biliyorum ama o kişiyi bile burada bulabilrsem rahatlayacağım... ?