mole gebelık gecırenler nolurr yardımm edın (üzüm gebeliği)

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaşlar bundan 2sene evvel mole gebelık gecırdım takıo altına alındım ve 1 sene sonra doktorum ızın verdı derken...bugun kan testı yaptırdım ve hamıleymısım ama cok korkuyorum tekrarlanır mı dıye ustelık hıc bır belırtım yok ne mıgde bulantısı ne bas donmesi...aksıne ılk hamılelgımde oldugu gıbı cok az kahve rengınde akıntım var.acaba mole gebelık gecırıp de sonradan normal hamıle olanlar var mı aranızda nolurr cok ıhtıyacım var..sımdıden tesekur ederımmm

Yengem mol gebelik geçirdi arkasından 1 sene sonra hamile kaldı şimdi oğlu 4.sınıfta. Size de geçmiş olsun.

arkadaşlar bundan 2sene evvel mole gebelık gecırdım takıo altına alındım ve 1 sene sonra doktorum ızın verdı derken...bugun kan testı yaptırdım ve hamıleymısım ama cok korkuyorum tekrarlanır mı dıye ustelık hıc bır belırtım yok ne mıgde bulantısı ne bas donmesi...aksıne ılk hamılelgımde oldugu gıbı cok az kahve rengınde akıntım var.acaba mole gebelık gecırıp de sonradan normal hamıle olanlar var mı aranızda nolurr cok ıhtıyacım var..sımdıden tesekur ederımmm

merhaba arkadasım...ben de iki sene önce mol gebelik geçirmiştim...Rabbim kimsenin başına vermesin...daha sonra iki defa gebelik yasadım..mol değildi...korkma arkadasım....bi defa mol gebelik yasadın diye bi daha yasayacksın gibi korkulara kapılma. rahat ol..dua et..Allah büyük..stres yapma.

çok tşk ederım arkadaşlar cvplarınız ıcın......dun acile gittim akıntım artmıştı,doktor galıba normal bı gebelık dedi,kese oluşmuş(gerçi bı bu kanıt degıl cunku mole gebelıgımde de kese vardı)ama yolk sak oluşumunu gordugunu ve kalp atışalrını oldugunu soyledi...bakalım artık yarın tekrar randevum var ve inşallah normal bı gebelıktır gene de cok korkuyorum ama bı nebze sızın cvplarınızdan rahatladım...Allahım isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsinnn............

arkadaşlar banada su an mol gebelik teshisi konuldu tam mol ve riskli olanından o yuzden cok korkuyorum :18: :18: :18:

:50: yaşayan kimsecikler yokmu kızlarrrrrrrrr

benm ki yarım moldü....tam molde bir sene falan bekliyorsun...her hafta nerdeyse kan verdim beta hcg bir senede 0 a iniyor...bir seneden evvel tekrar hamile kalırsan mol olma ihtimali çok yüksek..sana mesajda üç dört ay demiştim..unuttum tabi ben...bir sene beklemiştim..bir sene belli aralıklarla kan verdm..ve doğum kontrol hapıyla korunuyorsun...allah büyük cnm.sabır..

benm ki yarım moldü....tam molde bir sene falan bekliyorsun...her hafta nerdeyse kan verdim beta hcg bir senede 0 a iniyor...bir seneden evvel tekrar hamile kalırsan mol olma ihtimali çok yüksek..sana mesajda üç dört ay demiştim..unuttum tabi ben...bir sene beklemiştim..bir sene belli aralıklarla kan verdm..ve doğum kontrol hapıyla korunuyorsun...allah büyük cnm.sabır..

ahh şu zamanlar bi geçse bir ay oldu benimde değerlerim şükür düşüyor inş yükselmezler :14: Allahıma bol bol dua edip sabır diliyorum yeterki hiçbirşey kötüye gitmesin cok korkuyorum :52:

ahh şu zamanlar bi geçse bir ay oldu benimde değerlerim şükür düşüyor inş yükselmezler :14: Allahıma bol bol dua edip sabır diliyorum yeterki hiçbirşey kötüye gitmesin cok korkuyorum :52:

korkma cnm bişey olmaz. zaman su gibi geçer merak etme...allah büyük.

Back
X