Bebek İkinci El Momfortbaby kanguru (Kullanılmamış)

mervemihrimah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
7
0
1
38
Bu hafta içinde aldığım gri renkli yenidoğan aparatlı momfortbaby kangurumu satıyorum. Kilomdan dolayı beli dar geldiği için denemeyemedim bile. Kutusu ambalajı duruyor faturası dahi var. 195₺ aldığım kanguruyu kargo dahil 150₺ satıyorum.

Fiyat sabit arkadaşlar maalesef indiremiyorum kargo ücretini de kendim karşılayacam. Hiç kullanmadığım ürünü yarı fiyatına satmam mümkün değil. Deneyemedim bile o kadar net. 7 haziran tarihli faturam var isteyene özelden foto atabilirim.

Keske beline ek kemer isteseydiniz. Bende ayni urunden kullanioorm. Bende belinden sorun yasarsam diye endiselenip ilave kemer istemistim herhangi ek bi ucrette talep etmediler. Kullanimindan cok memnunum tekrar ulasip ilave kemer mi isteseniz acaba??

Öyle bi seçenek sunmadılar bilgi için teşekkürler fakat ek kemer ne kadar güvenli olur bilemem öyle bi şansım olsa bile düşünmem sanırım.

SATILDI!! 2 hafta oldu satalı yeni yazabiliyorum özür diliyerek.. Bebeğim çok küçük olduğu için vakit bulup yazamadım. İlgilenenlere de dönemdim kusura bakmayın.

Back
X