Mommy makeover annelik estetiği kombine estetik olanlar

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.078
Puanlar
773
Hanımlar merhaba
Geçen sene tüp mide ameliyatı oldum ama maksimum 20 kg kadar verebildim. Şimdi de annelik estetiği olmak istiyorum karın germe liposuction ve meme küçültüp dikleştirme ameliyat ameliyatı üçünü birlikte kombine olarak bir fiyat aldım. Merak ettiğim bazı şeyler var, ameliyat süreçleri neler? Hastaneye giderken yanımda ne götürmeliyim?
Çok zorlu bir ameliyat mı,çok ağrılı mı çünkü acı eşiğim çok düşük. 85 C göğüslerim var ama diyorum hazır bıçak altına yatmışken küçültüp daha düzgün bir formda silikon mu taktırsam yoksa toparlama yeterli mi?İzler geçiyor mu çünkü benim vücudumda izler çok zor geçiyor. Direnlerle rahat edebiliyor musunuz ben mide ameliyatımda diren taktırmamıştım çünkü hareket özgürlüğümü kısıtlama fikri beni çok geriyor. Lütfen bütün tecrübelerinize ihtiyacım var şu an karar verme aşamasındayım ve verdiğiniz bilgiler benim için çok değerli hepinize çok teşekkür ederim

Kızlar eskiden ne kadar aktifti bu forum niye kimse konuya cevap yazmıyor kim kimsenin dikkatini çekmedi mi yanlış yere mi açtım acaba????

Kızlar eskiden ne kadar aktifti bu forum niye kimse konuya cevap yazmıyor kim kimsenin dikkatini çekmedi mi yanlış yere mi açtım acaba????
Sizinle Aynı durumdayım benimde göğüslerim büyük ve yayvan küçülttürüp silikon taktırmak istiyorum oğuzhan Demirele karar kıldım ama öncesinde karın germe ve bbl olmak istiyorum. Çok büyük ve sarkık karnım var kilot yerleri kesikli kesikli duruyor ama en korktuğum şey iz çünkü bendede izler çok geç iyileşiyor ve heryerim izli izli dolaşmakta istemiyorum aklımda serbülent güzey var ama hakkında hiç yprjö göremedim sadece instagramdan da doktor seçmek korkutuyor beni gerçek hasta yorumu arıyorum . Bazı doktorlar okadar kötü karın germe izi yapıyorki herkese güvende yok hem incecik bel karık hemde ince iz kesi yapan doktor varsa önerilere bende açığım

Yaaa bende sizin gibi arayis icerisindeyim dr mert okumus var bende instagram uzerinde yaptigi islemleri guzel gibi gorunuyor fakat sizden serbulent beyi gordum baktim oda guzel duruyor. Fiyat aldiniz mi serbulent beyden lipo ve karin germe icin acaba. Bu arada oguzhan beye 2018 yilinda burun ameliyatı oldum cok memnunum tum surecten.

Mert beyle ben görüsmeye gittim iyileşmiş karın germe izi resimleri istedim fakat ameliyatı kararlaştırınca fotoğraf gösterebileceklerini söylediler bende o riski almak istemdim cünkü iz benim için çok önemli birde kaç ameliyat yaptığı hastaya ulaştım izleri benim istediğim şekilde değildi tabiki kişiden kişiye sonuç değişiyordur ve iyi doktordur mutlaka tercih meselesi. Tamer şakrağın Instagram sonuçlarını begeniyorum simdi onu araştırıyorum. Yani sosyal medyayada çok güvenmemek gerekiyor esasında her doktor iyi sonuç paylaşıyor birebir hasta yorumu önemli .

Benim acikcasi gorustugumde iyilesmis iz sonuclari sormak aklima gelmedi. Cok tesekkur ederim bilgi icin mesela oguzhan demirel iz sonuclari paylasiyor ve gercekten dikisleri cok guzel incecik ip gibi dumduz ve erken donemde bile guzel iyilesmis oluyor genel olarak tabi bu iyilesme sureci her hastada farkli oldugunu kabul etmek suretiyle. Ama karin germede de o sekilde iz yapan bir dr bulmak istiyorum acikcasi. Umarim buluruz

Ben sadece gögüs küçültme yaptırdım .karın germeyi bilmiyorum.gögüs küçültmede doktorum diren kullanmadı.ameliyattan cıktıgım ilk gün dısında agrımda olmadı.

Ben Şubat ayında kombine bir ameliyat oldum 360 derece liposuction,sırt lipo,karın germe,meme toparlama implant ve gidi liposuction 2 ay olacak 2 gün hastanede yatış 1 hafta 10 günde sıkıntının büyük bölümü gidiyor içiniz rahat olsun he hiç ağrı olmuyor mu derseniz bu ağrı değil acı,kasılma,zonklama,titreme bunlarda zamanla azalıyor bende şuanda sadece arada sinir bölgesindeki dikislerim sıkısıyor! Hastane çantasına çorap,pijama altı lastikli rahat bol,üzerinde bence sabahlık bağlamalı zaten korse oluyor içinde 2 günde hastanede sonda WC kalkmiyorsun ıslak mendil!Ameliyatım 7 saat sürdü sigara içiyorsanız o gün mümkünse içmeyin ben normalde içiyorum o gün 2 3 nefes alıp attım!Neden mi 1 2 kere midem bulandi kusucam dedim köpük çıktı narkozmus sigara içenlerde kusma çok oluyormus bana olmadı çok şükür çünkü o 2 kere öğürmede canım çok acıdı resmen karnımın kesildiğini hissettim ki benim aci eşigim yüksektir!8 direnin vardı 2 kasıt 4 meme 2 kuyruk sokumu 11 gün direnler kaldı işin o kısmı zor WC giderken birkere hareketler çok kısıtlanıyor 2 dk da yapacağınız işi 1 saatte yapıyorsunuz o bölüm beni çok yordu! Şuan 2 ay oldu hiç pişman değilim dikişlerim 15 20 günde hepsi eridi karnımdaki dikişler iyileşiyor tek sorun göğüs altındaki dikisimde açılma var ve kapanmıyor dr. İyileşecek uzun sürecek dedi de.farkli şehirde olduğumuz için iletişim kopukluğu oluyor 2 esnetisyene daha gittim kendi dr. Gidin diyorlar şuan bende beklemedeyim ama asla pişman değilim 85 kiloydum 76 kiloyum odemlerim gitti sporla rejimle yapamazdim daha çok psikolojim bozulurdu 1 sene 2 sene 7 saat de iş bitti hemde büyük iş şimdi artık kasintilarim oluyor devamlı nemlendiriyorum!

bende şu sıralar aynı ameliyatları araştırıyorum.biraz yorum okudum sonuçlara baktım kombine ameliyatlarda doktor seçimi gerçekten önemli gibi görünüyor araştırırken drfurkan ve dr serbülent isimleri çok karşıma çıktı. İkisi de özellikle karın germe , liposuction ve meme ameliyatlarını birlikte yapan doktorlar diye gördüm. O yüzden şu an ben de araştırma aşamasındayım açıkçası

Ben meme diklestirme ve karin germe yaptirdim 2023 de nasil memnunum anlatamam esteticha sinan bey

Ay hepsi totalde ne kadar dediler yazabilir misiniz buradan

Bu kombine işlemlere ne kadar verdiniz acaba? Hangi doktora gittiniz. Ben de karın germe + liposuction + meme protezi istiyorum.

`